Adriatyk widzę, a gdzie akcja?swider1985 napisał(a):z naszych akcji na adriatyku
boboo napisał(a):No to zaczynaj... inni powoli dołączą.
swider1985 napisał(a):Roman ile ma wagi ?
Zago napisał(a):Witam. To moja zabawka -Vena 450 silnik Honda 50. Pływane w okolicach Wyspy Pag od trzech sezonów w tym ma być czwarty.
Bimini zrobiłem sam, ba kilka godzin w tempie spacerowym by nas usmażyło.
smoki3 napisał(a):Zago napisał(a):Witam. To moja zabawka -Vena 450 silnik Honda 50. Pływane w okolicach Wyspy Pag od trzech sezonów w tym ma być czwarty.
Bimini całkiem fajnie wyszło. Jak ciągniesz motorówkę to nie składasz całkowicie stelażu od bimini?
swider1985 napisał(a):Przy chałupie )
Zago napisał(a):smoki3 napisał(a):Zago napisał(a):Witam. To moja zabawka -Vena 450 silnik Honda 50. Pływane w okolicach Wyspy Pag od trzech sezonów w tym ma być czwarty.
Bimini całkiem fajnie wyszło. Jak ciągniesz motorówkę to nie składasz całkowicie stelażu od bimini?
Nie składam. Nie zwracam uwagi na świst i opory powietrza, bo dużo tego mam. Box na dachu, bat do CB, motorówka. Vmax na autostradzie 140km/h przy wyprzedzaniu, a przelotowa 110-120km/h. Bimini uszyte z materiału żeglarskiego przyczepiane na rzep z pasmanterii za grosze.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...