pabbllo_ldz napisał(a):Sklejka nie jest droga mogę spróbować, z tym iż nie wiem czy poradzę sobie z klejeniem sklejki w formę kątownika.
pabbllo_ldz napisał(a):Sklejka nie jest droga mogę spróbować, z tym iż nie wiem czy poradzę sobie z klejeniem sklejki w formę kątownika.
baunty napisał(a):Sklejkę dajesz pod spód podłogi pokładu a od góry wkręcasz wkręty mocując konsolę. W każdy otwór do wkręta daj silikon lub sikaflex ( ja dawałem silikon).
Do mocowania bakisty dawałem tylko paski ze sklejki pod pokład.
Luk rewizyjny w pokładzie po zamknięciu zabezpieczalem silikonem.
Po montażu całego osprzętu musisz na nowo wyważyć przyczepkę.
pabbllo_ldz napisał(a):baunty napisał(a):Sklejkę dajesz pod spód podłogi pokładu a od góry wkręcasz wkręty mocując konsolę. W każdy otwór do wkręta daj silikon lub sikaflex ( ja dawałem silikon).
Do mocowania bakisty dawałem tylko paski ze sklejki pod pokład.
Luk rewizyjny w pokładzie po zamknięciu zabezpieczalem silikonem.
Po montażu całego osprzętu musisz na nowo wyważyć przyczepkę.
Rozumiem że lukiem rewizyjnym wsunąć pasek sklejki dla wzmocnienia podłogi?
Podłoga u mnie wygląda na dość grubą ok. 14-16mm.
A może po prostu wyciąć sklejkę w kształt mocowania konsoli i przykleić na wierzch do podłogi plus wkręty i do sklejki przemontować konsolę?
swider1985 napisał(a):I co panowie panie w tym roku nici z cro ? .czy jak myślicie?
baska napisał(a):Dlaczego nici ?
Bierzesz 3,5 miesiąca wolnego
2tyg[kwarantanna Pl->Sk] + 2tyg[kwarantanna Sk->H]+ 2tyg[kwarantanna H->Hr]
2tyg urlop
2tyg[kwarantanna Hr->H] + 2tyg[kwarantanna H->Sk]+ 2tyg[kwarantanna Sk->Pl]
i można śmiało jechać.
swider1985 napisał(a):Ja juz miałe wpłacone w grudniu na sierpień , łódka kupiona w styczniu . Przygotowany jak nigdy przyczepa przegobiona żeby zebrać skuterka , za dnia woda w nocy lond .
A tu takie rzeczy. Widze ze w tym roku zostanie mi tylko nasza Warta bo mam do niej najbliżej
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...