Info z pewnego źródła: odpisał mi jeden z inspektorów PZMNIW z informacją, że żadnych obostrzeń przy rejestracji dwusuwów na dzień dzisiejszy nie ma
Ciekawe jak obecnie
Info z pewnego źródła: odpisał mi jeden z inspektorów PZMNIW z informacją, że żadnych obostrzeń przy rejestracji dwusuwów na dzień dzisiejszy nie ma
smoki3 napisał(a):Tak ciągnie 20 letnia Yamaha
yzedef napisał(a):Ja nie mówię, że stare to złe tylko z dostępnością krucho, znajdź mi yamahę 2T 9.9KM najlepiej już zrobioną na 15KM ze stopą S i najlepiej gdzieś w Mazowieckim... chętnie z tą nową czapką. To jest trudne a wręcz niemożliwe... oczywiście za normalne pieniądze a nie 6 tys.
joker1980 napisał(a):Witam. Ktoś z was pływał może "BAYLINER 192 Discovery 4,3l na wtrysku" - macie jakieś doświadczenia i opinie, nadaje się do CRO?
marsik napisał(a):W transporcie różnica istotna jest, czy jedzie się z przyczepą czy bez. Potem to tylko niewielka różnica w prędkosci i spora w spalaniu.
joker1980 napisał(a):Witam. Ktoś z was pływał może "BAYLINER 192 Discovery 4,3l ...
joker1980 napisał(a):... a może macie jakieś inne ciekawe propozycje bazując na własnym doświadczeniu i obserwacjach...
ogorek napisał(a):joker1980 napisał(a):... a może macie jakieś inne ciekawe propozycje bazując na własnym doświadczeniu i obserwacjach...
Błędem jest pytanie "co wybrać".
Każdy ma inny gust, potrzeby, itp, itd
- jakie DMC przyczepy możesz ciągać - im większa i z kabinką raczej DMC przyczepy wyjdzie > 2t
- Chyba, ze chcesz zaciągnąć i zostawić to bierz jak największą udkę
- Ile osób ma spać w tej kabince, czy planujecie wakacje "a la Bounty" gdzie stara się spać tylko na łodzi czy kabinka jest "na wszeli wypadek lub "dla kibelka"
- Ile osób ma przebywać na łodzi. Jak napiszesz, że 5 i chciałbyś aby leżeli i opalali się to raczej >= 7m
Przemyśl długośc tras i ile możesz "przeboleć" na paliwo.
Są też ludzie co mają paliwożerne łodzie a na wakacjach daleko nie pływają i też są zadowoleni z kosztów
Mnie się podoba Axopar. Na stronie producenta kadłub niby 30 tys EUR netto (z podstawowym wyp)
Ale nie widzialem ogloszenia ponizej 100 tys EUR za komplet z silnikami.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...