W samym centrum bory
Ribarica koło Karlobagu
mattom napisał(a):W samym centrum bory
Ribarica koło Karlobagu
mattom napisał(a):Słuchajcie, ponton już wypróbowany, ale pozostaje kwestia zostawienia na noc. Jak to przycumowac. Mam do dyspozycji poler na brzegu i dwie bojki z tyłu.
VonJa napisał(a):#Makar ... nie brakowało Ci bimini ( daszku), jak silniczek się spisywał, dawał radę (wydaje mi się że to 8 patatajów Yamaha Enduro), wypuszczałeś się na dalsze wędrówki tym sprzętem ?? Masz po swoich praktycznych doświadczeniach jakieś wskazówki dla kolegi z prawie identycznym sprzętem??
Ja za 10 dni będę również po raz pierwszy wodował swojego Kolibriego 360DSL na Jadranie w okolicach Zivogosce/Igrane, na pawęży też zawiśnie 8 kucyków w 2T. Trochę z przejęciem szykuję się do tej wyprawy do tego stopnia ze zrobiłem "checklist-ę" na której odhaczam potrzebne graty a i tak się boję że czegoś istotnego zapomnę.
boboo napisał(a):Ładne fale
mattom napisał(a):To ja mam ciut więcej bo 10 PS, przy pontonie 360 ale muszę powiedzieć, że wystarczy spokojnie, dziś dwie godzinki poplywane i wszelkie obawy że za mało mocy odeszły.
......
boboo napisał(a):Założę się, że ów "rozbitek", którego ciągnął smoki3, też wypłynął w normalnych warunkach i z myślą o rekreacji.mattom napisał(a):Nie no, mówię o normalnych warunkach i plywaniu rekreacyjnym
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...