@ Yanush,
nazbierałeś wskazówek, z postów wnioskuję, że wprowadziłeś je w czyn
Masz się czym podzielić (fotki, filmy)?
zip20 napisał(a):Jakie miejsca (miejscowości) polecacie na wyjazd z pontonem. Chodzi mi o to gdzie są ciekawe zatoczki, wysepki ciekawe do zwiedzenia. Wiem ze cała Chorwacja jest ciekawa ale czy są jakieś miejsca szczególnie nastawione pod pływanie pontonem. Moim ulubionym rejonem jak na razie są okolice Dubrownika, półwyspu peljesac, wyspy Korcula, Havr Brać - tam już byłem i czuje się już trochę obeznany w okolicy. Gdzie w tych miejscach będzie dobra baza wypadowa ?
smoki3 napisał(a):zip20 napisał(a):Jakie miejsca (miejscowości) polecacie na wyjazd z pontonem. Chodzi mi o to gdzie są ciekawe zatoczki, wysepki ciekawe do zwiedzenia. Wiem ze cała Chorwacja jest ciekawa ale czy są jakieś miejsca szczególnie nastawione pod pływanie pontonem. Moim ulubionym rejonem jak na razie są okolice Dubrownika, półwyspu peljesac, wyspy Korcula, Havr Brać - tam już byłem i czuje się już trochę obeznany w okolicy. Gdzie w tych miejscach będzie dobra baza wypadowa ?
Moim zdaniem jednym z najfajniejszych miejsc dla początkujacego i nie tylkio jest Tisno. Tam napatrzysz się na łodzie, łódki sposoby cumowania, a i pływać jest gdzie! Zresztą nie namawiam ponieważ to będzie moja wina gdy po wyjezdzie wakacyjnym będziesz chciał zmienić sprzęt na większy!
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...