Pilus napisał(a):Ponton ukradli w nocy z 2 na 3,rano 3 mielismy plynac na ryby z rodzinka i juz go nie bylo ,zona byla z synem w porcie 2 okolo 20stej i stalo jeszcze,normalnie mielismy byc do konca tego tygodnia ale ani ja ani zona nie chcemy dluzej tutaj pozostac,nawet nasz 8 letni syn niechce tu byc dluzej...
Tu musisz załączyć specjalny algorytm czytaniaalbe napisał(a):Współczuje,Pilus napisał(a):Ponton ukradli w nocy z 2 na 3,rano 3 mielismy plynac na ryby z rodzinka i juz go nie bylo ,zona byla z synem w porcie 2 okolo 20stej i stalo jeszcze,normalnie mielismy byc do konca tego tygodnia ale ani ja ani zona nie chcemy dluzej tutaj pozostac,nawet nasz 8 letni syn niechce tu byc dluzej...
Trochę to wygląda jak w jakimś sensacyjnym filmie o 2:20 sprzęt był a o 3 już go niema!?
(...)
Pilus napisał(a):Nie daje rady czytac tych zalosnych komentarzy,tak to jest na forach 1-2 normalnych a reszta pozjadala wszystkie rozumy!sorry ale my juz nigdy wiecej nie pojedziemy do chorwacji,robcie sobie co chcecie nikomu nie zycze tego Co nas spotkalo,Nie ubezpieczylem pontonu bo najczesciej uzywalem go we Wroclawiu na odrze jak przyjezdzalem na wakacje do Polski,Nie bylo takiej potrzeby nigdy nie zostawialem go nigdzie a wszyscy mi tez mowili ze w chorwacji nie kradna...w chorwacji bylismy pierwszy i ostatni raz.
baunty napisał(a):Panowie, "dobre rady" naprawdę tu nic nie pomogą.
Przeżyłem podobną sytuację w Grecji ( mój sprzęt znalazł się po południu tego samego dnia) i naprawdę ostatnia rzecz jaką bym wtedy chciał wysłuchiwać, to ocenianie co zrobiłem źle aby uniknąć czegoś tam. To złodziej zrobił coś ŹLE.
Jeśli jest zapotrzebowanie to będzie i podaż.
Teraz tylko pytanie: czy tu wszyscy mają pewność co do legalnego pochodzenia swojego silnika?
bigredone napisał(a):
Bardzo słuszna racja
Mnie zdegustowała forma przekazu informacji i opinii jaką zaprezentował Pijus.
bigredone napisał(a):Mnie zdegustowała forma przekazu informacji i opinii jaką zaprezentował Pijus.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...