majeczka napisał(a): że zabierze mniej moich kremow?:
Mniej filtrów-szybsza opalenizna .
Na marginesie. Na wodzie obowiązuje strój FKK.....
majeczka napisał(a):Cholera jasna, wierzcie mi, że nie zapakuję się do tej Chorwacji. Dziś ponton był rozkładany na tarasie mojego domu; to kolosalny olbrzym, a do tego jeszcze jak zobaczyłam silnik w kartonie, to cała zgroza tego świata Daczego , glupia zgodziłam się na ten zakup Box Przyczepka Nie wiem co dalej, i po co mi to było Chociaż mój mąż jest bardzo zadowolony, tylko z czego :, że zabierze mniej moich kremow?:
majeczka napisał(a):Daczego , glupia zgodziłam się na ten zakup Box Przyczepka Nie wiem co dalej, i po co mi to było
majeczka napisał(a):Silnik zaburtowy Honda BF5AM/BF4,5B. Tak odczytałam z instrukcji. Sam silnik jeszcze w kartonie. I rzeczywiście jest do niego 12 litrowy bak. Myślę, że przestudiujemy tę instrukcję. Do tego dojdzie nam jeszcze instrukcja samochodu, bo chociaz mamy go już jakiś czas, to niestety na górze jest szyba panoramiczna i nie orientuję się ile kg tam można umieścić. Ponton wygląda imponująco, bardzo ladna jest aluminiowa podloga i w zasadzie cała reszta też jest fajna. Pozostaje nam go teraz zlożyć i wypróbować.
majeczka napisał(a): Do tego dojdzie nam jeszcze instrukcja samochodu, bo chociaz mamy go już jakiś czas, to niestety na górze jest szyba panoramiczna i nie orientuję się ile kg tam można umieścić.
To może sie zamienimy ja posiadam takie małe cacko a tyle radości nie mówiąc o miejscu w bagażniku-mała podreczna torba http://www.aquascooter.com/aquascooter_model.htmmajeczka napisał(a):Silnik zaburtowy Honda BF5AM/BF4,5B. Tak odczytałam z instrukcji. Sam silnik jeszcze w kartonie. I rzeczywiście jest do niego 12 litrowy bak. Myślę, że przestudiujemy tę instrukcję. Do tego dojdzie nam jeszcze instrukcja samochodu, bo chociaz mamy go już jakiś czas, to niestety na górze jest szyba panoramiczna i nie orientuję się ile kg tam można umieścić. Ponton wygląda imponująco, bardzo ladna jest aluminiowa podloga i w zasadzie cała reszta też jest fajna. Pozostaje nam go teraz zlożyć i wypróbować.
majeczka napisał(a):Czy wyjeżdżając ubezpieczacie swoje pontony?
adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Czy wyjeżdżając ubezpieczacie swoje pontony?
Ja ubezpieczyłem w pzu, yacht-casco mój miał wartość 18kPLN, i na 3 miesiące zapłaciłem coś w okolicach 370PLN. I miałem święty spokój.
pozdrav
daisykf napisał(a):adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Czy wyjeżdżając ubezpieczacie swoje pontony?
Ja ubezpieczyłem w pzu, yacht-casco mój miał wartość 18kPLN, i na 3 miesiące zapłaciłem coś w okolicach 370PLN. I miałem święty spokój.
pozdrav
W ubiegłym roku spędziłem kilka dni szukając ubezpieczyciela, wszyscy odmawiali, ubezpieczenia gumiaków.
Jeśli Ci sie udało, to podziel się swą wiedzą dokładniej, będę wdzięczny.
Może jakiś telefon?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...