czesiu1976 napisał(a):Dzięki za apke na 100% się przyda właśnie pobieram
i tak człowiek czyta i czyta a o tej aplikacji dopiero się teraz dowiedziałem dzięki
Musisz się w niej zalogować aby w pełni korzystać.
baunty napisał(a):czesiu1976 napisał(a):Dzięki za apke na 100% się przyda właśnie pobieram
i tak człowiek czyta i czyta a o tej aplikacji dopiero się teraz dowiedziałem dzięki
Yanush napisał(a):F*cktycznie wygląda, że się myliłem. W takim razie spróbuję wysłać papiery właścicielowi i może zrobi to za mnie będąc przy jakiejś okazji w pobliżu...
Ktoś tutaj pisał, że w ten sposób się da.
czesiu1976 napisał(a):baunty napisał(a):czesiu1976 napisał(a):Dzięki za apke na 100% się przyda właśnie pobieram
Już jestem po zalogowaniu ale pisało że przyjdzie sms i nic jeszcze nie przyszło czekam dane wszystkie wypełniłem
JacekB. napisał(a):Przed chwilą mój gospodarz pisał że kapitanat jest w Supetar. Czy ktoś może to potwierdzić?
Mam wrażenie ....
Janusz Bajcer napisał(a):JacekB. napisał(a):Przed chwilą mój gospodarz pisał że kapitanat jest w Supetar. Czy ktoś może to potwierdzić?
Mam wrażenie ....
Mam wrażenie, że nie klikasz w linki i nie czytasz zawartych tam informacji.
No poprzedniej stronie baunty zapodał link.
http://www.mppi.hr/default.aspx?id=9014
Kliknij i poczytaj.
baunty napisał(a):czesiu1976 napisał(a):baunty napisał(a):czesiu1976 napisał(a):Dzięki za apke na 100% się przyda właśnie pobieram
Już jestem po zalogowaniu ale pisało że przyjdzie sms i nic jeszcze nie przyszło czekam dane wszystkie wypełniłem
Daj znać jak dotrze, czy wszystko oki.
Jeśli jeszcze ktoś przeoczył kwestię nawigacji, to od 6 lat używam i nawet tu polecałem Navionics Boating Europe (dawniej miała nazwę marine europe.
Mam też porównanie z mapami Garmina, które mam w ploterze , i w sumie łatwiej mi się korzysta z Navionics.
W sklepie Play jest wersja na androida za 138,22 lub HD ponad 200 PLN. Naprawdę dobra nawigacja.
marsik napisał(a):Pozdrawiam z Murteru!
Dobra wiadomość - w tym sezonie też jest ten klimat
baunty napisał(a):Jeśli jeszcze ktoś przeoczył kwestię nawigacji, to od 6 lat używam i nawet tu polecałem Navionics Boating Europe (dawniej miała nazwę marine europe.
Mam też porównanie z mapami Garmina, które mam w ploterze , i w sumie łatwiej mi się korzysta z Navionics.
W sklepie Play jest wersja na androida za 138,22 lub HD ponad 200 PLN. Naprawdę dobra nawigacja.
baunty napisał(a):
PS Prośba do admina:
- czy ten link z kapitanatami można wstawić do tego wątku ? https://www.cro.pl/wyjazd-z-wlasna-lodka-przepisy-oplaty-papierologia-t44155.html
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...