niedzwiedz40 napisał(a):terenowiec-(Następnie Honda, która ponoć (tego nie wiem) ma pompę oleju, co by miało świetny wpływ na pracę na niższych obrotach ) wszystkie 4 suwy co mają więcej niż 1 cylinder posiadają pompę oleju
Marshall napisał(a):niedzwiedz40 napisał(a):terenowiec-(Następnie Honda, która ponoć (tego nie wiem) ma pompę oleju, co by miało świetny wpływ na pracę na niższych obrotach ) wszystkie 4 suwy co mają więcej niż 1 cylinder posiadają pompę oleju
Honda BF5 ma pompę oleju, natomiast BF 2 i 2,3 rozbryzg oleju - odnośnie jednocylindrówek.
piotrs napisał(a):Fux: może ja trochę...
Taki temat czytałem: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22155
Jacek L napisał(a):Marshall napisał(a):niedzwiedz40 napisał(a):terenowiec-(Następnie Honda, która ponoć (tego nie wiem) ma pompę oleju, co by miało świetny wpływ na pracę na niższych obrotach ) wszystkie 4 suwy co mają więcej niż 1 cylinder posiadają pompę oleju
Honda BF5 ma pompę oleju, natomiast BF 2 i 2,3 rozbryzg oleju - odnośnie jednocylindrówek.
wydawało mi sie ,że rozmawiamy o silnikach ,a nie o podkaszarkach .... silnik 2 to może i jest dobry .... do pontonika - może Panowie skupią się na silnikach?
Mam kosę ręczną Huskvarny o mocy 4,6 KM .... jeszcze raz proszę - o silnikach panowie ,nie o kosiarkach !!!
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...