Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pływanie pontonem w Chorwacji

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rib4rent
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rib4rent » 18.11.2017 22:07

[quote="ogorek"]Też czytałem o tym przypadku ale i każda strona ma swoją rację w tym temacie
Plus patrząc na Facebooka i stronę rib4rent to od tego roku właściciel jest na miejscu

Jedyny minus to trzeba odebrać przyczepę z RIB-em od poprzedniego wynajmujacego i dociągnać sobie na kwaterę (HAK !!!)
Ale może idzie jakoś zsynchronizować z poprzednim wynajmujacym i wybrac nawet kwaterę niedaleko.

Pisząc w imieniu RIB4RENT chciałbym zaktualizować informacje poruszone w tym wątku. Potwierdzam, iż jesteśmy w Chorwacji przez cały sezon, dlatego wszystkie przekazania RIB-ów są obsługiwane przez nas osobiście. Organizujemy wodowanie łodzi, możliwie najbliżej miejsca wypoczynku, przeprowadzamy krótkie szkolenie startowe, w większości przypadków przyczepę zabieramy ze sobą. Na zakończenie czarteru, odbieramy łódki, sprawdzamy protokoły razem z czarterującym.
Dzięki temu klient nie ponosi ryzyka z odbiorem niesprawdzonego sprzętu, czy transportowaniem. Jeżeli pojawią się dodatkowe pytania, zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam wszystkich cro-motorowodniaków.
baska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baska » 18.11.2017 22:25

Pierwsza próba odkurzania po powrocie z Jadrana
https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads ... I7KMOW.mp4
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 19.11.2017 07:35

rib4rent napisał(a):
ogorek napisał(a):Też czytałem o tym przypadku ale i każda strona ma swoją rację w tym temacie
Plus patrząc na Facebooka i stronę rib4rent to od tego roku właściciel jest na miejscu

Jedyny minus to trzeba odebrać przyczepę z RIB-em od poprzedniego wynajmujacego i dociągnać sobie na kwaterę (HAK !!!)
Ale może idzie jakoś zsynchronizować z poprzednim wynajmujacym i wybrac nawet kwaterę niedaleko.

Pisząc w imieniu RIB4RENT chciałbym zaktualizować informacje poruszone w tym wątku. Potwierdzam, iż jesteśmy w Chorwacji przez cały sezon, dlatego wszystkie przekazania RIB-ów są obsługiwane przez nas osobiście. Organizujemy wodowanie łodzi, możliwie najbliżej miejsca wypoczynku, przeprowadzamy krótkie szkolenie startowe, w większości przypadków przyczepę zabieramy ze sobą. Na zakończenie czarteru, odbieramy łódki, sprawdzamy protokoły razem z czarterującym.
Dzięki temu klient nie ponosi ryzyka z odbiorem niesprawdzonego sprzętu, czy transportowaniem. Jeżeli pojawią się dodatkowe pytania, zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam wszystkich cro-motorowodniaków.

Jaki niefart że w tym roku odpadł z wynajmu Orebić,a taką miałem nadzieję na wypożyczenie,może się kiedyś jeszcze uda wynająć.Widzę że na Murterze coś macie,czy jest opcja wynajmu np.w Vodicach bądź Tribunj?.
rib4rent
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rib4rent » 19.11.2017 08:43

tak oczywiscie inne lokalizacje sa dostepne, ale niechcialbym robic z forum tablicy ogloszen, dlatego prosze o kontakt. wszystkie dane znajduja sie na naszej stronie.
ogorek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogorek » 19.11.2017 20:36

Witam, na forum.
Często pojawiały się tu pytania odnośnie oferty Rib4Rent i fajnie, że teraz można będzie na forum zadac pytanie i uzyskac odpowiedź.

Bardzo dobre posunięcie (moim zdaniem) z dostarczaniem i odbieraniem przez firmę RIB-ów.
Ja to jestem z tych wygodnych, że z checią bym zobaczył ofertę:

"w tej miejscowości pzy tym nadbrzezu (opłaconym) trzymamy jednostkę X"

Wtedy szukałbym apartamentu obok takiego RIB-a aby suchą noga wchodzić na niego i do tego mieć swoje miejsce a nie martwić się, że ktoś zajmie lub moczyć sie pływając do bojki.

Może takich wygodnych jest wiecej niż tylko ja ?
Myślę, że nikt by nie pogardził taką informacją połączoną z "proponujemy w pobliżu sprawdzone apartamenty Z,Y" z widokiem na RIB-a ;)

Wiadomość, że ktoś jest na miejscu w CRO i w razie czego rozumiem, służy pomocą może przekonać wachajacych się (moim zdaniem).

Powodzenia !!!
fly
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fly » 19.11.2017 21:13

Cze!
Jakie jest DMC przyczep do przewozu waszych rib-ów?
pozdro
fly
rib4rent
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rib4rent » 19.11.2017 21:46

Większość przyczep jest do 750kg. Są również do 1000kg.
rib4rent
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rib4rent » 19.11.2017 22:03

Dziękuje za dobre słowo dotyczące zmian w naszej ofercie. Możliwość nadzoru nad wszelkimi aspektami czarterów będąc przez cały sezon w Chorwacji, to wg mnie kolejny krok do podniesienia poziomu naszych usług. Zdaję sobię sprawę, że wiele osób ceni wygodę i komfort spokojnego urlopu, dlatego szuka kompleksowych rozwiązań. Jeżeli chodzi o kwestie kwater z miejscem postojowym, sprawa nie jest taka prosta. Myślę o tym i rozmawiam z miejscowymi, może po kolejnym sezonie coś załatwimy. Póki co mam ofertę kwater w okolicach Vodic, prowadzonych przez Polaka, do których maja swoje bojki. oferta apartamentów jest na naszej stronie. Koszty wynajmowania miejsc na cały sezon to potężne koszta, a trudno zaplanować że np. w Vodicach będę miał klientów przez 4 miesiące.
Azmadan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Azmadan » 20.11.2017 00:17

rib4rent napisał(a):Póki co mam ofertę kwater w okolicach Vodic, prowadzonych przez Polaka, do których maja swoje bojki. oferta apartamentów jest na naszej stronie.

Hmmm chyba ślepy jestem nie widzę... oferty apartamentów na stronie :-/

ps. wczoraj pisałem e-maila o sierpniu :-) - thx za szybką odpowiedź.
ogorek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogorek » 20.11.2017 13:05

Ktoś szukał pontonu. Czemu nie poszukać na Chorwackich stronach używki ??

https://www.kupujemprodajem.com/Zodiac-53237905-oglas.htm?filter_id=46832894

To akurat PVC ale jakaś używka z hypalonu trzymająca cisnienie pozyje jeszcze długo
ogorek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ogorek » 20.11.2017 13:42

Tak sobie patrzę na używki RIB-ów i znalazłem takie cudo

http://www.njuskalo.hr/gumenjaci/falkor-22-suzuki-140-trajler-sve-pod-garancijom-oglas-22659475

RIB-y z Suzą 140 KM na przyczepie ...

Obrazek

Akurat strzeliłem w RIB, który jest robiony infuzją z kevlaru i węgla ...
http://falkor.hr/en/project/

Projekt włoski ale gdzie to robią ?? PRC czy CRO ?? Ktoś coś wie ??
rib4rent
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rib4rent » 20.11.2017 15:54

Azmadan napisał(a):
rib4rent napisał(a):Póki co mam ofertę kwater w okolicach Vodic, prowadzonych przez Polaka, do których maja swoje bojki. oferta apartamentów jest na naszej stronie.

Hmmm chyba ślepy jestem nie widzę... oferty apartamentów na stronie :-/

ps. wczoraj pisałem e-maila o sierpniu :-) - thx za szybką odpowiedź.

Na szczęście twój wzrok jest OK, to ja zapomniałem dodać tej małej końcówki "fb"
Podeślę dzisiaj dostępności.
fly
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fly » 20.11.2017 19:47

Cze!
rib4rent napisał(a):Większość przyczep jest do 750kg. Są również do 1000kg.

Dzięks za odpowiedź, 750 kg to cieszy bo mam S-max (DMC 2505 kg.) i moja łódź jest na przyczepie 1000 kg, pomijając prawko, to jeszcze Wiatol i inne extra koszty dochodzą na trasie z Oslo do Chorwacji więc dla mnie jest Wasza oferta dość atrakcyjna.
Jeśli można coś zasugerować to ....
dobrym pomysłem wydaje się być kalendarz rezerwacji/dostępności danej jednostki ...coś jak Novasolu z kwaterami.
pozdro
fly
rib4rent
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rib4rent » 20.11.2017 23:56

fly napisał(a):Cze!
rib4rent napisał(a):Większość przyczep jest do 750kg. Są również do 1000kg.

Dzięks za odpowiedź, 750 kg to cieszy bo mam S-max (DMC 2505 kg.) i moja łódź jest na przyczepie 1000 kg, pomijając prawko, to jeszcze Wiatol i inne extra koszty dochodzą na trasie z Oslo do Chorwacji więc dla mnie jest Wasza oferta dość atrakcyjna.
Jeśli można coś zasugerować to ....
dobrym pomysłem wydaje się być kalendarz rezerwacji/dostępności danej jednostki ...coś jak Novasolu z kwaterami.
pozdro
fly

Dzięki za pomysł, ale już to rozważaliśmy. Sytuacja z rezerwacjami jest bardzo dynamiczna i wole robić to w swoim kalendarzu. Z twojej perspektywy nic się nie zmienia. Piszesz maila jaki zakres dat cię interesuje oraz rejon Chorwacji i dostaniesz na pocztę pełną informację.
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 21.11.2017 22:18

Jednak co ponton, to ponton :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Pływanie pontonem w Chorwacji - strona 540
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone