Ja właśnie kupiłem w b. okazyjnej cenie coś takiego:
http://pontony.maweric.pl/cennik/ponton-maweric-370/
Używany pół roku, podłoga Alu, wszystkie papióry z gw. włącznie. W poniedziałek odbiór
marsik napisał(a):.......................... Można też jednak przepłynąć pod liną promu (dla mnie już łódką niedostępne, pontonem bez problemu) i dalej w górę nieuregulowanej Wisły - można dopłynąć do dużej łachy piachu, w zasadzie pusta plaża, podziwiać skarpy z siedliskami jaskółek brzegówek. Ale trzeba uważać - bywają płycizny.
yzedef napisał(a):globtrotuar napisał(a):Pomyślałem sobie o wymianie mojej yamahy 2t 15KM na suzuki DF 20. Ale zaraz sobie pomyślałem, że ponton jest 320 a na tabliczce 15 KM.
Na pewno masz 15KM a nie 15KW ?, mój Kolibri ma KW czyli można wrzucać 20KM.
Yanush napisał(a):baska, czy wygodnie pływa się w tych "fotelach"? Gdzie można nabyć takie?
karpik_raszyn napisał(a):
Dzięki temu forum moje życie się zmieniło - nie pomyślałbym jeszcze z 2 lata temu, że zdecyduję się w niedziele wieczorem wyjechać aby być w poniedziałek w południe na miejscu - popływać od wtorku do czwartku - i w piątek wrócić do domu na wieczór. 3 dni na wodzie aby odrobinę odpocząć. Jednak jak jest sezon i dużo ludzi to też jest fajnie - wtedy jak się płynie to wiatr jest cieplejszy i bardziej przyjemny - tutaj przy 24 stopniach podczas płynięcia bluzy z kapturem się przydawały bo wiatr dość chłodny.
....
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...