Pochwale się i ja Po raz pierwszy z własnym pływadełkiem 2.4m, 40to letni archimedes(/volvo) penta 39 (3.9 ps)
Banan nie schodzi z twarzy
https://drive.google.com/open?id=0BzScN ... DBlR19uVUk
panadol79 napisał(a):Pochwale się i ja
panadol79 napisał(a):Pochwale się i ja Po raz pierwszy z własnym pływadełkiem 2.4m, 40to letni archimedes(/volvo) penta 39 (3.9 ps)
Banan nie schodzi z twarzy
https://drive.google.com/open?id=0BzScN ... DBlR19uVUk
Venom555 napisał(a):panadol79 napisał(a):Pochwale się i ja
Gratulację.
Jeżeli moge Ci coś podpowiedzieć to kup sobie lub po prostu zrób samemu koncówkę na rure wydechową z przewodem do pompowania. Spaliny przy sprawnym katalizatorze sa niewyczuwalne i lekkie naciśnięcie gazu i ponton nadmuchany masz w kilka sekund. Dmuchamy tak do dzisiaj dwuosobowe materace i zdaje to egzamin.
fxd napisał(a):lecz ciagnac taki zestaw na przyczepie i te 90 km.h mnie przeraza :/
bigredone napisał(a):Aaa, więc to ty :
AdamBeata napisał(a):Ryzyko jest zawsze ale jak w Cro na autostradzie jadąc 110-120 i tak wyprzedzają mnie wszyscy z łodziami to już lżej mi na sercu
AdamBeata napisał(a):fxd napisał(a):lecz ciagnac taki zestaw na przyczepie i te 90 km.h mnie przeraza :/
Mnie też przerażało pierwszym razem ale jak mnie pierwszy tir za Wrocławiem wyprzedził to nie dałem rady i teraz już zawsze normalnie jak osobówki jeżdżę z delikatną dozą ostrożności w Cz i A.
Ryzyko jest zawsze ale jak w Cro na autostradzie jadąc 110-120 i tak wyprzedzają mnie wszyscy z łodziami to już lżej mi na sercu
fxd napisał(a):AdamBeata napisał(a):fxd napisał(a):lecz ciagnac taki zestaw na przyczepie i te 90 km.h mnie przeraza :/
Mnie też przerażało pierwszym razem ale jak mnie pierwszy tir za Wrocławiem wyprzedził to nie dałem rady i teraz już zawsze normalnie jak osobówki jeżdżę z delikatną dozą ostrożności w Cz i A.
Ryzyko jest zawsze ale jak w Cro na autostradzie jadąc 110-120 i tak wyprzedzają mnie wszyscy z łodziami to już lżej mi na sercu
No tak tak ... 90 minimum .. .trzeba pociska bo Tir-y na sygnale siedza hehehe .. .
Kolega wlasnie wrocil z Cro i mowil ze szalency i po 140-150 gonia z lodkami hehehe .. .
Mysle ze 100-110 max ale to tylko w Cro .. . bede smigal bo CZ .. i Au ... boje sie heheh..
Ps.
Austria 110 :O sprawdzam . .no to C| bedzie wolniej .
Austria 100 km/h z przyczepa do 750 dmc.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...