baunty napisał(a):Czy jednak warto dopłacać i kupować sprzęt z hypalonu jeśli ktoś użytkuje go 2 tygodnie w roku ?
A kołacze mi się w pustkowiu mojego czerepu taka myśl, że czasem byłoby fajnie przenocować na wodzie.ogorek napisał(a):A po co kabinówka w tym upale?
ogorek napisał(a):Dać komuś obcemu 3 tys EUR za dwa tygodnie No co Ty ??
Lepiej na złość tym wypożyczajacym kupić sobie własny ....
>>>>>>>>>>
Już kiedyś pisałem, że własna jednostka nie jest ekonomiczna, przy 2 tyg urlopu.
Nawet nówka gumiak z silnikiem 20 KM to jakieś 18 tys. To 10 lat wynajmu RIB-a w takim RIB4ent na 7 dni
Nie wiem jak Wy ale ja sobie obiecywałem pływaniw w weekendy w PL ale kiepsko to idzie.
Nie takie temperatury i nie taka przejżystość wody.
lexi napisał(a):Starzy faceci to podobno tez dzieci..
boboo napisał(a):....................A kołacze mi się w pustkowiu mojego czerepu taka myśl, że czasem byłoby fajnie przenocować na wodzie.ogorek napisał(a):A po co kabinówka w tym upale?
Spokój, dobry humor i rozwiązanie zagadek fizyki kwantowej. Oto czego chcęMarco55 napisał(a):Bobo - widze, ze jestes ambitny i wiesz czego chcesz. Twoje wizje i inspiracje zwiedzania Chorwacji bardzo mnie imponuja.
Będzie mi/nam bardzo miło.Marco55 napisał(a):Chetnie nawiaze z Toba kontakt i dolacze do jakiejs wyprawy. Co Prawda w tym roku uparlem sie na Hvar, ale jeszcze nie potwierdzilem.
boboo napisał(a):Przyjdzie kwiecień/maj to się zacznie.
Ogorek, może wpadnij za Odrę na Brandenburskie jeziora?
https://www.google.de/maps/@52.4627144, ... 428,11.24z
Rysio napisał(a):
SingSing74 napisał(a):Szukałem dla dzieciaka pontonu do zabawy na płytkich wodach (np. taki Sevylor). Przeglądając internet znalazłem ten oto filmik:
Czy możliwe jest pływanie z takim kitem np. po jakiejś spokojnej zatoczce, czy to tylko kryptoreklama próbująca sprzedać niepotrzebne i niedziałające klamoty?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...