mottom napisał(a):swoją Yamahę 9,9 odblokowaną na 15, 2-suw wyceniam na 4,5tys
A ile zapłaciłeś za "podrasowanie" silniczka
Adamer napisał(a):A ile zapłaciłeś za "podrasowanie" silniczka
Tak dla sprostowania to jest 4-suw.mottom napisał(a):Cena 3 tys pewno dlatego, że nowa 13,5HP to nie jest prosty 2-suw jak mój
mottom napisał(a):jakby się kiedyś zmieniły przepisy na jeszcze bardziej liberalne (np. bez uprawnień do 100 KM - koszmar)
D1ALVARO napisał(a):co do tej Yamahy 13,5km za 8500zł to nie wiem gdzie tu jest dobra cena , tak jak napisał wyżej Kolega Adamer można było je kupić za 7000zł
D1ALVARO napisał(a):to już wolałbym zrobić papiery ( gdybym ich nie miał ) i kupić używaną Hondę BF 20 - wyszłoby na to samo albo i taniej cenowo a wrażenia na wodzie były by lepsze
D1ALVARO napisał(a): moim zdaniem silniki od 6 do 13,5km 4 suw są nieopłacalne cenowo ( mowa tu oczywiście o nowych lub 2 - 3 letnich silnikach )
Adamer napisał(a):pływanie ze znacznym obciążeniem (na pontonie 7 osób). Pontonik wchodził w ślizg, i nawet całkiem przestronnie było (przynajmniej nikt nie narzekał)
Adamer napisał(a):Też mam Hondę z aluminiową podłogą tylko, że 4m
Adamer napisał(a):T40AE jest też znacznie szerszy od T32IE.
mottom napisał(a): - pewno jakby na mój T32IE zapakować nawet 15 osób ze "zgranej paczki" + jakieś środki znieczulające w postaci Karlovacko to też by humory dopisywały niezależnie od ilości miejsca i przepłyniętych kilometrów
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...