Salon firmowy, Serwis centralny, Centrum szkoleniowe Puławska:
ul. Puławska 467
02-844 Warszawa
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tel. +48 022 894 08 90
fax. +48 022 894 08 85
Adam Olender
Szef Centrum Puławska
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
serwis: pn-pt 08.00 - 16.00
salon: pn-pt 10.00 - 18.00
karpik_raszyn napisał(a):Trochę zmartwiłem się czytając, że będzie nam ciasno - jak patrzę na zdjęcia to rzeczywiście T40 to jest kolos, tylko to składanie podłogi i ciągnięcie nad wodę ale wygoda pewnie większa.
karpik_raszyn napisał(a):(...) To zapytam jeszcze:
Pływanie pontonem 420 z podłogą aluminiową i silnikiem 20 KM ma sens? Domyślam się, że jak na razie, gdy dzieci są małe będzie ok, a jak już będzie więcej kilogramów to będzie gorzej wchodzić w ślizg (...)
karpik_raszyn napisał(a):To zapytam jeszcze:
Pływanie pontonem 420 z podłogą aluminiową i silnikiem 20 KM ma sens? Domyślam się, że jak na razie, gdy dzieci są małe będzie ok, a jak już będzie więcej kilogramów to będzie gorzej wchodzić w ślizg. Raczej przy dzieciach tak małych to ponton ma służyć jako taksówka, niż jako delektowanie się pływaniem - szybko się nudzą i lepsza frajda to zabawa w wodzie.
karpik_raszyn napisał(a):Patrzę też na inne marki pontonów ale chyba tylko te firmowe mają aluminiowe podłogi.
Rysio napisał(a):.....T-40 AE ma tylko 1 ławkę w okolicy środka i z tego co wiem 38 też a piszesz w liczbie mnogiej....
karpik_raszyn napisał(a):Patrzę też na inne marki pontonów ale chyba tylko te firmowe mają aluminiowe podłogi.
Na allegro jest łódka o nazwie: Dreamline 430 w cenie pontonu. Dokupując do tego przyczepę, kierownicę itp. to wychodzi sporo kasy.
Dobrym pomysłem byłoby darowanie sobie pontonu i pójście w tym kierunku? Tak sobie wyobrażam, że pontonem byłoby mniej problemów z zatrzymywaniem się w dowolnych miejscach, a przy takiej łódce to trzeba bardziej być ostrożnym - dobrze myślę?
Rysio napisał(a):karpik_raszyn napisał(a):Patrzę też na inne marki pontonów ale chyba tylko te firmowe mają aluminiowe podłogi.
WLG też mają alu podłogi.
Rysio napisał(a):(...) Ławeczkami się nie przejmuj zbytnio (...)
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...