ogorek napisał(a):Chlapacze z internetu nie pasowały ale mam niedaleko serwis Brenderupa i mają chlapacze po 15 PLN z idealnie pasującymi otworami i idealną długością.
marsik napisał(a):Jakby ktoś szukał pontonu z silnikiem z pewnego żródła to mój wystawiłem na Giełdzie.
https://www.cro.pl/ponton-honwave-t38ie-airmata-z-silnikiem-suzuki-df20as-t50229.html
Kilka dni temu przeszedłem na ciemną stronę laminatu - odebrałem i opływałem na jeziorze nową łódź. Są banany na twarzach całej rodziny!
Venom555 napisał(a):A tak jeszcze z innej beczki - jak jeździcie zestawami macie zamontowane boczne lusterka dodatkowe ?
Teraz je zakładam ale i tak nie potrafie na nich jeździć.
Venom555 napisał(a):A tak jeszcze z innej beczki - jak jeździcie zestawami macie zamontowane boczne lusterka dodatkowe ?
Przyznam się, że jeździłem bez tego i bodaj w 2013 roku na granicy CZ/A polic mnie haltnął , stwierdził , ze nie mirrora dodatkowego nie wpuścił mnie skubaniec i musiałem zawracać. Gdzie ja w niedziele rano kupie lusterka ?
Nigdzie. Pojechałem przez Breclav i tym sposobem przekroczyłem granice. Teraz je zakładam ale i tak nie potrafie na nich jeździć.
ogorek napisał(a):Nie znam się na tym ale zdebiałem jak na innym forum ktoś pisze, ze doświadczył na Mazuach na Jez Kisajno wiatru 100km/h
Bo z pontonem nie ma żadnych kłopotów, a piszą ci co mają problemy.smoki3 napisał(a):ps.Temat powoli się zmienia "Jak zmienić ponton na Riba lub Laminat-oraz wszelke porady z tym zwiazane".
bigredone napisał(a):marsik napisał(a):Jakby ktoś szukał pontonu z silnikiem z pewnego żródła to mój wystawiłem na Giełdzie.
https://www.cro.pl/ponton-honwave-t38ie-airmata-z-silnikiem-suzuki-df20as-t50229.html
Kilka dni temu przeszedłem na ciemną stronę laminatu - odebrałem i opływałem na jeziorze nową łódź. Są banany na twarzach całej rodziny!
marsik, nie widzę tematu sprzedaży. Możesz coś podesłać ?
desperadek napisał(a):Bo z pontonem nie ma żadnych kłopotów, a piszą ci co mają problemy.
A może pontoniarze jak widzą wasze wypasione udki to z zazdrości tłukli w klawiaturę i już nie mają jak pisać.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...