boboo napisał(a):"Drzecie łacha" nie znając powodów, dla których ktoś kupuje taki a nie inny zestaw. Szacunek wręcz podręcznikowy.
Ktoś z Ciebie drze łacha? Trochę to przykre.
Co myślę o zakupie takiego sprzętu jak Ty planujesz i z przeznaczeniem na Adriatyk, to już Ci napisałem.
Jeśli pytałeś o opinie, to masz ich tu kilka, ale nie brałeś ich pod uwagę.
Bobuś, chyba zbliżasz się do emerytury, więc coraz trudniej będzie Ci to wszystko dźwigać.
Pomijając to, że to nie jest ponton na fale.
edit: i naprawdę weź chłopie najpierw popływaj chociaż odrobinkę, to przynajmniej zobaczysz czego nie wiesz i o co pytać, bo jak do tej pory to błądzisz z pytaniami i prawie od roku piszesz, że chcesz se coś kupić - dobrze, że nie wszyscy kupujący maja takie parcie na pisanie o swoich planach i ....zresztą zobacz se swoje posty
Popływasz, zobaczysz co to jest rumpel w pontonie ponad 4m , ale kierownica to dla Ciebie "udziwnienie" - jak to pięknie określiłeś.
Niby pytałeś o poradę, a miałeś z góry upatrzony towar (mimo, że na dwóch forach odradzano Ci taki sprzęt na Adriatyk)
Jak dla mnie to przede wszystkim kształt dna, ale i kolor, zupełnie dyskwalifikują ten ponton, choć kolor to kwestia gustu.
Życzę miłych wrażeń przy stawianiu "pierwszych kroków" w pływaniu.