Rysio napisał(a): bo jakakolwiek zabawka do ciągnięcia zmasakruje Ci pawęż albo jej łączenie z tubami.
Rysio, jak i gdzie mocujesz linę do ciągnięcia zabawki?
Nie do tych 2 oczek na pawęży?
Brzmi przekonująco.Rysio napisał(a):(...) Na pontonie to wyłącznie sztuka dla sztuki moim zdaniem.
markiz17 napisał(a):Rysio, jak i gdzie mocujesz linę do ciągnięcia zabawki?
Nie do tych 2 oczek na pawęży?
boboo napisał(a):Następne - może głupie pytanie - ale jest pochodną czytania forum niemieckiego.
Parsening, czyli pokrowiec na "zaparkowany" ponton.
W Niemczech popularny, bo... ptaki kalają.
Jak to jest w Chorwacji? Czy mieliście "obkakane" pontony?
boboo napisał(a):Mam mętlik w głowie.....
Wobec tego proszę o jednoznaczną odpowiedź po polsku
Czy do holowania kogoś pontonem na "meteorze" muszą być dwie osoby na pontonie (sternik i obserwator) czy wystarczy sternik plus lustro (panoramiczne)?
boboo napisał(a):Mam mętlik w głowie.
Mirko daje fajne linki, ale tłumacz google robi z tego wiele dwuznaczności.
Wobec tego proszę o jednoznaczną odpowiedź po polsku
Czy do holowania kogoś pontonem na "meteorze" muszą być dwie osoby na pontonie (sternik i obserwator) czy wystarczy sternik plus lustro (panoramiczne)?
markiz17 napisał(a):Rysio...bimini z tego co pamiętam zawsze byłeś na NIE
markiz17 napisał(a):Też zakupiłem bimini, a akcesoria do montażu w oczka wydrukowałem na drukarce 3D
Niestety nie znalazłem bimini, z uchwytami pod ponton...
markiz17 napisał(a):A jeżeli chodzi o meteora to u mnie nazywa się to jobe hydra.
markiz17 napisał(a):Lusterko?
bieder1 napisał(a):Może głupie pytanie:
Czy w Cro wymagają papierów na hol zabawek czy wystarczy sternik?
Rysio napisał(a): Pałąk w laminacie czy RIBie możesz wykorzystać do ciągnięcia narciarza lub wake'a, bo mocujesz z zastrzałami.
Rysio napisał(a):Nie mam drukarki 3 D więc kupiłem coś podobnego - http://wszystkowgory.pl/pl/p/allroundma ... miary/1090 - mocowany do dulek
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...