baunty napisał(a):Nie używa się rumpla w ribach , chyba że małych zabawkowych
kobert4 napisał(a):czyli jak to jest 15KM i do 2,5m dlugosci mozna poplywac bez uprawnien? Dalej nie rozumiem tez czy te 300zl to za pozyczenie na jeden dzien czytalem gdzies ze i za stowke zl mozna jakas lodke pozyczyc z tad te moje dopytywanie:) i jak to wyglada z tymi oplatami brzegowymi?
kobert4 napisał(a):czyli jak to jest 15KM i do 2,5m dlugosci mozna poplywac bez uprawnien? Dalej nie rozumiem tez czy te 300zl to za pozyczenie na jeden dzien czytalem gdzies ze i za stowke zl mozna jakas lodke pozyczyc z tad te moje dopytywanie:) i jak to wyglada z tymi oplatami brzegowymi?
baunty napisał(a):Nie używa się rumpla w ribach , chyba że małych zabawkowych
AdamBeata napisał(a):A ty Baunty kiedy w tym roku jedziesz (nie pytam czy w ogóle jedziesz, bo nie uwierzyłbym jeślibyś nie pojechał)?
kobert4 napisał(a):olowiany,napisalem na poczatku ze plywalem jedynie na materacu w chorwacji,wiec chcialem sie troche dowiedziec w temacie jako laik,ktore z moich pytan cie tak zabolalo? niepadla odpowiedz czy to za dzien plywania ta kwota wiec dopytywalem,chyba mam prawo tego nie wiedziec,pytam wiec na forum. Markiz17 napisales -Za 300zł w tamtym roku wypożyczyłem laminat z silnikiem 15KM, taką dało się maks bez uprawnień, prędkość spacerowa, ale dało się przyjemnie popływać po okolicach Pakostane. Zatankowana na fulla. Markiz napisales tez wzesniej ze do 5KM mozna bez patentu Wiec da sie z silnikiem 15KM? Z silnikiem 5KM czy z zadnym silnikiem nie wolno bez uprawnien? a ludzie plywaja mimo ze jest to wykroczenie. Markiz przepraszam cie ale nie rozumiem tego sorki jesli swoimi pytaniami wprowadzam jakas nerwowa atmosfere ale w chorwacji o to nie zapytam bo z jezykami kiepsko
Drewniana podłoga i silnik do bagażnika, ponton, kapoki, zbiornik i reszta szpeju w boxie na dachu. Rok temu byłem na podobnym etapie jak Ty teraz i przeczytałem cały ten wątek. Trochę to zajęło, ale warto było.kobert4 napisał(a): Kolego od tego pontona ktory plynie 0,5h zapakowales go do srodka w samochod
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...