swider1985 napisał(a):a i jak pisałem dno pontonu ma mi zastąpić boksa więć jest plus duży. A czasowo dojazd jak pisał 4 godziny dłużej to nic w końcu jadę na urlop
Bocian napisał(a):Przeglądam sobie ten temat bo mnie ciekawi i wiem jedno Jakież to przeogromne szczęście, że niektóre osoby z tego wątku nie rozłażą się po innych wątkach na forum Szczególnie, że mają jedynie słuszną idee i wiedzę No i kawał chłopa się trafi...
swider1985 napisał(a):a i jak pisałem dno pontonu ma mi zastąpić boksa więć jest plus duży. A czasowo dojazd jak pisał 4 godziny dłużej to nic w końcu jadę na urlop
Rysio napisał(a):Całe kawalkady RIBów i gumjaków jadą nad Jadran na przyczepach ale bagaży na autostradzie jeszcze nie widziałem.
Rysio napisał(a):Całe kawalkady RIBów i gumjaków jadą nad Jadran na przyczepach ale bagaży na autostradzie jeszcze nie widziałem.
swider1985 napisał(a):Tak zgodzę się na pewno wolniej ale mam dużo bagaży przyczepa lekka 600dmc więc wineta w Austri jak na osobówkę?
FUX napisał(a):
Tylko rib.
Miałem porównanie pływając skorupą 5m i podobnym ribem.
FUX napisał(a):No i opłaty za autostrady. ew. viatoll w Austrii jeżeli >3,5t.
Venom555 napisał(a):swider1985 napisał(a):FUX napisał(a):
Tylko rib.
Miałem porównanie pływając skorupą 5m i podobnym ribem.
Tia...pływam laminatem 6m i pływałem ribem 5.5. Też napisze, ze porównania nie ma...szczególnie jak sa duże fale
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...