Przyznaje się bez bicia.
Ale hobby się rozwija, i nestety rosną koszty ale może i dobrze bo moja lepsza połowa będzie miała mniej miejsca na kremy(które bardzo obciążały mój pojazd).
majeczka napisał(a):Właśnie dokonałam zakupu pontonu - Honda T25-SE 4 osobowego oraz silnika 4 suwowego - Honda BF5 A4 LBU. W ramach promocji otrzymalam do niego linię paliwową i 20 litrowy bak. Pozostaje mi go teraz zarejestrować.
No właśnie i co jeszcze?
majeczka napisał(a):Właśnie dokonałam zakupu pontonu - Honda T25-SE 4 osobowego oraz silnika 4 suwowego - Honda BF5 A4 LBU. W ramach promocji otrzymalam do niego linię paliwową i 20 litrowy bak. Pozostaje mi go teraz zarejestrować.
No właśnie i co jeszcze? :?: :lol:
adam_cro napisał(a):majeczka napisał(a):Właśnie dokonałam zakupu pontonu - Honda T25-SE 4 osobowego oraz silnika 4 suwowego - Honda BF5 A4 LBU. W ramach promocji otrzymalam do niego linię paliwową i 20 litrowy bak. Pozostaje mi go teraz zarejestrować.
No właśnie i co jeszcze? :?: :lol:
witaj!
nie musisz go nigdzie rejestrować :-)
pozdrav
daisykf napisał(a):Jak będzie pływała w Polsce musi mieć rejestracje. Wiadomośc z ostatniej chwili!!!
majeczka napisał(a):Być może to nawet jest 12; całość odbieramy we wtorek. Problemem staje się baldachim, który teraz trzeba będzie niestety zrobić. Czy materiał na daszku zrobiony jest z dakronu? :papa:
MorskiPas napisał(a):daisykf napisał(a):Jak będzie pływała w Polsce musi mieć rejestracje. Wiadomośc z ostatniej chwili!!!
Coś się zmieniło?
Z tego co wiem to w tej chwili obowiązek rejestracji jest powyżej 5m długości, a w Sejmie leży projekt jeszcze bardziej liberalny. Masz jakieś "przecieki" na ten temat?
MorskiPas napisał(a):daisykf napisał(a):Jak będzie pływała w Polsce musi mieć rejestracje. Wiadomośc z ostatniej chwili!!!
Coś się zmieniło?
Z tego co wiem to w tej chwili obowiązek rejestracji jest powyżej 5m długości, a w Sejmie leży projekt jeszcze bardziej liberalny. Masz jakieś "przecieki" na ten temat?
daisykf napisał(a):MorskiPas napisał(a):Rozmawiałem z komendantem policji rzecznej, (?)..,
majeczka napisał(a):I jak wyglądają przepisy dotyczące kamizelek ratunkowych na chorwackich wodach?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...