pdratewka napisał(a):Mamy rezerwację w miejscowości Milna. Fajne miejsce wypadowe na Jadran. W porywach przy ładnej pogodzie może nawet uda się odwiedzić lagunę przy drveniku.
Spearo napisał(a):Podobno już niedługo zmieniają się przepisy odnośnie patentów i żeglarskich i motorowodniackich. I ma być dużo bardziej liberalnie.
=====================
http://spearo.republika.pl
be-ja napisał(a):Hej. Cosik mi się wydaje że Kol Marsik ma rację śr. Power Trust to śruba uciągowa do ciężkich jednostek, obecnie przy zakupie nowej Hondy 20ki dodawana gratis. Barwol dryndnij do serwisu Tsunami w Wa-wie mimo że to serwis Yama to udzielą Ci fachowej porady odnośnie skoku śruby i jej doboru do interesujących Cię osiągów i zastosowań. Są bardzo mili i otwarci i służą naprawdę dobrą poradą.
Pzd be-ja
Rysio napisał(a):pdratewka napisał(a):Mamy rezerwację w miejscowości Milna. Fajne miejsce wypadowe na Jadran. W porywach przy ładnej pogodzie może nawet uda się odwiedzić lagunę przy drveniku.
Mierz siłę na zamiary, nie zamiar podług sił - tak pisał Mickiewicz. O ile dobrze pamiętam, nasz Morski Pas pisał, by myśleć o tym jak wrócić nie jak dopłynąć. Nad okolicą masz masyw Biokova. Pogoda może się zmienić w ciągu 15 minut tak że bez silnika będziesz latał po falach w ślizgu. Twoja wycieczka to około 80 km w jedną stronę. Dobrze sobie to zaplanuj
Pozdrav
Rysio napisał(a):Przy 5 ps w 2 osoby nie wprowadzisz pontonu w ślizg a to moim zdaniem wyklucza dalsze wycieczki po Jadranie. Co do wyboru marki silnika to życzę Ci byś za rok czy 2 mógł go również pochwalić Ja na takim robiłem patent i stykło by kupić starą Yamahę
Spearo napisał(a):Dokładnie.......
Już do tej pory bywały na wodzie cymbały a teraz będą do cymbały kwadratu niestety
[/quote]Venom555 napisał(a):Taka mała wstawka do predatortata PJ E do C nie uprawnia cie do ciagnięcia zestawu osobowego o DMC powyżej 3.5 tony. Musisz mieć E do B - nie mażne , ze możesz prowadzić ciezarówki.
Poz
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...