moral napisał(a):admin1 napisał(a):Jaki długi jest ten ponton?
Nie doczekałem się odpowiedzi od właściciela ale na oko to jest 310 na pewno nie mniej. Rozumiem, że chodziło o <=3 a >3 to winietka konieczna? a jak winietka to i papier .
Pytanie jednak dalej moje pozostaje: Jakie kary grożą jak by mnie złapali na takim czymś bez patentu?
skrzypek43 napisał(a):Witam wszystkich jadę do chorwacji na Pag do miejscowości Pag 2 czerwca akurat jet to sobota czy w sobotę wykupię winiete w kapitanacie ? jak to jest czynne? Pozdrawiam
skrzypek43 napisał(a):Witam wszystkich jadę do chorwacji na Pag do miejscowości Pag 2 czerwca akurat jet to sobota czy w sobotę wykupię winiete w kapitanacie ? jak to jest czynne? Pozdrawiam
MorskiPas napisał(a):skrzypek43 napisał(a):Witam wszystkich jadę do chorwacji na Pag do miejscowości Pag 2 czerwca akurat jet to sobota czy w sobotę wykupię winiete w kapitanacie ? jak to jest czynne? Pozdrawiam
Porty są czynne non stop, więc i kapitanat musi pracować. Ja kiedyś kupowałem w niedzielę i nie było najmniejszego problemu.
pozdrav K
Rysio napisał(a):Z pewnością jest jak piszesz. Pierwszy link do luckoj w Novaliji jest określony jako "LUČKA KAPETANIJA SENJ - Novalja" więc pewnie Senj będzie dla niej całodobowy zaś ta z miasta Pag jest określona jako "LUČKA KAPETANIJA ZADAR Pag" więc bazowym portem będzie Zadar. W przypadku Korculi masz "LUČKA KAPETANIJA - Korčula". http://www.portir.com/croatia-poslovni- ... rcula.html
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...