MorskiPas napisał(a):adam_cro napisał(a):MARKA BRIG - nie wiem czy jest z Ukrainy, raczej nie.
Wuguglałem w tak zwanym międzyczasie: http://www.briginflatable.com/contact.html
a to raczej dystrybutor?? @rogers.com
pozdrav
adam_cro
MorskiPas napisał(a):adam_cro napisał(a):MARKA BRIG - nie wiem czy jest z Ukrainy, raczej nie.
Wuguglałem w tak zwanym międzyczasie: http://www.briginflatable.com/contact.html
niedzwiedz40 napisał(a):ja bym wybral busha a 1100zl zainwestowal w lepszy silnik np yamahe no albo honde bo dobry silnik to podstawa.
MAREQ napisał(a):niedzwiedz40 napisał(a):ja bym wybral busha a 1100zl zainwestowal w lepszy silnik np yamahe no albo honde bo dobry silnik to podstawa.
No to tak zrobię chyba, że Daisykf wystawi swój sprzęt w dobrej cenie - jest jeszcze trochę czasu na zastanowienie.
Gdyby to tylko zależało odemnie to zainwesowałbym w łajbę z kabiną i 4-rema kojami (jeszcze pare lat z dzieciakami na urlop będę jeździł), prawko kat E do B mam (tylko nie wiem jak się to ma np. do zestawu przekraczającego 3,5t? - samochód 2,6t+1,2t przyczepa razem 3,8t).
Niestety znajomi, z którymi jeździmy nie są w stanie wydać takiej kasy więc pozostaje ponton...
Ja mam też mieszane odczucia co do tej firmy, pisałem kilka e-maili i brak odpowiedzi - telefonicznie się jeszcze nie kontaktowałem bo i nie byłem zdecydowany co do zakupu. A co do ceny to niech się nie stawiają bo za rok powinny być tańsze - euro i dolar tracą - tak jest w przypadku mojego Bush-a, który rok temu w Tokarex-ie kosztował prawie 5400zł a teraz w cenniku go mają po 4400złniedzwiedz40 napisał(a):a tak z ciekawosci dali ci jakis upust w tym TOKAREKSIE? mi dali 220zl a jak w czwartek dzwonilem to juz go odwolali bo tu zacytuje
(takie pontony kosztuja 5600zł i szef stwierdzil ze dotychczasowa cena 4443zł to za malo i podnosi na 5500zł wiec jak pan chce kupic to prosze sie decydowac teraz w starej cenie) mowa tu o pontonie CNA-420/OAL marki chinee
co myslicie o takiej postawie sprzedajacego?
daisykf napisał(a):
A tak nawiasem może założyć nowy temat - TYCH WSZYSTKICH NA WIELKICH ŁODZIACH, bo mam szereg pytań, a nie mama zamiaru zaśmiecac forum.
FUX napisał(a):daisykf napisał(a):
A tak nawiasem może założyć nowy temat - TYCH WSZYSTKICH NA WIELKICH ŁODZIACH, bo mam szereg pytań, a nie mama zamiaru zaśmiecac forum.
No to otwieraj, a Admin niech wrzuci WSZYSTKIE dotychczasowe tematy związane z PŁYWANIEM.
Z drugiej strony, gdyby byli moderatorzy, to by takiego balaganu nie było. Ale o zmianach na Forum pisałem już w innym watku.
Pozdrawiam.
Jak otworzysz ten wątek o pływaniu, to daj tu linka do niego.
Jedyne co mam:niedzwiedz40 napisał(a):jesli znajdziesz inny sklep z fajnymi ofertami daj znac
FUX napisał(a):Jeszcze jedna rzecz.
Uważam, że pływanie ceratowcem to szukanie guza....
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...