napisał(a) daisykf » 19.10.2007 19:06
adam_cro napisał(a):daisykf napisał(a):adam_cro napisał(a):Witajcie!
Właśnie wróciłem z moją "łupiką" z CRO. Ale się ubawiłem!!! Przepłynąłem 631 km (GPS rejestrowane ślady) - i stwierdziłem, że zabrakło mi tygodnia urlopu! Łupka sprawdziła się znakomicie, była jedną z najszybszych i najdzielniejszych ( na forum, uroczyście jej dziękuję :-)). Jedno co mnie przygnębia to to, że jeszcze rok do wakacji w w cro.
pozdrav
adam_cro
p.s.
wielkie podziękowania dla Ani i Zuzy, MR.Olimpia i Gwen Stephani (double mrtwa) :-)
U mnie też bakcyl się rozwija, na luty mam zamówioną łodkę 5,25x 2,10, i mam ma leńki problem czy silnik 60 czy 70km, oczywiście 4 suwowy wtrysk bezpośredni. Producent mówi że i 50 km wystarczy, ale jak przyjdzie wiatr i trzeba zmiatać do brzegu to chyba pare koników może sie przydać.
Pytanko jaki miałeś silnik do twojej łódki i jakie opinie o pływanie sprzętem ok 5m.
Witaj!
Jaką wagę ma ta łódka? Ja miałem Galię 525 z silnikiem ważyła około 760 kg - a silniczek był 115 KM mercury. uważam, że to odpowiednia moc, nie za mocna nie za słaba.
pozdrav
adam_cro
Wybrałem takie coś:
http://www.krugerboat.com/oferta12.html
Dodatkowo 2 namioty,(od deszczu i słoneczny).
Waga ok 500kg.
Pływamy we dwójkę, więc nie potrzebuje olbrzymiej łajby.
Mam pewien problem bo auto waży 2650kg (Kia Sorento),. może w papierach ciągnąc przyczepę z hamulcem do 3500kg, ale niestety mam tzw krótkie lejce jak mawiają fachowcy i myśle albo kurs albo.....
Silnik tak jak już pisałem 70KM.(4 suwowy bo nie lubie smrodu)
Zdecydowałem sie na tę łódkę, poniewaz jest ciekawe wyjście na dziub przez kabinę. Szczególnie ważne dla małżonki, oraz dośc wysoką i szroką kabinę.
A co na to inni ???