napisał(a) Tedeus » 15.08.2010 14:43
Szanowni
Będę chciał kupić ponton dopiero na przyszły sezon , forum przeczytałem od deski do deski więc nie będę zadawał pytań typu jaka długość , podłoga , ponieważ mam już dzięki wam wyrobioną opinię i obrany być może odpowiedni kurs. Decyzja dotyczy pontonu Bush Kaiman 360 albo z firmy I.M. modelu HSD 360. I o ile w temacie HSD moją wiedzę rozszerzył i podzielił się opinią z użytkowania Smoki3 [bardzo mu dziękuję] o tyle w temacie Busha Kaiman nadal wiem niewiele. HSD jest do kupienia 300 stówki taniej ale wolał bym decyzję podjąć nie koniecznie bazując na cenie. Ponton pewnie kupię w marcu kwietniu [tylko nowy]. Ponieważ mam świadomość okresu urlopowego i widzę że wpisów na forum w tym czasie jest mniej , chętnie poczekam na odpowiedzi które mogą pojawić się nawet za parę tygodni , ponieważ chciałbym żeby tak jak to było w przypadku Smokiego wypowiedziały się osoby które miały do czynienia z marką Bush. Mam czas. I jeszcze jedno w odpowiedzi na moje pytania firma "Tokarex" napisała że ten model bardzo dobrze wchodzi w ślizg. Oczywiście traktuje to z przymrużeniem oka , bardziej jako chwyt marketingowy natomiast oglądając ten model na zdjęciach wydaje mi się że dziób jest niższy niż np: w hondach. Czy to moje złudzenie optyczne i ewentualnie pytanie jak to się może przełożyć na pływanie. Ponton będzie pływał z niedużym silnikiem ze względu na koszty zakupu , ciężar ale o silniki zapytam was już pewnie w 2011r.pozd.