Prawda. Można to nazwać przemieszczaniem się.
Raczej wolniejszym, niż szybszym...
mors6 napisał(a):Honda 25 AE (...) lub Honda 30 AE.
zuro1969 napisał(a):Co myślicie o Parsunie???
zuro1969 napisał(a):mały i poręczny silnik dla służb; silniki Parsun używane są przez jednostki Państwowej Straży Rybackiej oraz Państwowej Straży Pożarnej.
mottom napisał(a):zuro1969 napisał(a):Co myślicie o Parsunie???
Na razie nie wiem co generalnie o tej marce myśleć (tylko same stereotypy ... - awaryjna, tandetna chińszczyzna ).
Jednak jeżeli nikt ich nie będzie kupował i używał to chyba nigdy się nie dowiemy.zuro1969 napisał(a):mały i poręczny silnik dla służb; silniki Parsun używane są przez jednostki Państwowej Straży Rybackiej oraz Państwowej Straży Pożarnej.
Nie przekonuje mnie to, że używają ich organy państwowe - tam prawie zawsze przy zakupie przetargowym najbardziej liczy się cena - a ta faktycznie jest zachęcająca.
Dlatego - jeżeli ktoś ma wystarczająco dużo "cywilnej odwagi" to czekam na test ilościowy (kilkaset sztuk) oraz długodystansowy (tak minimum ze trzy lata na różnych wodach - w tym morskich na Adriatyku)
smoki3 napisał(a):Mała część, a bez niej nie da sie pływać i wakacje w plecy!
Pozdrawiam.
smoki3
Humorek napisał(a):smoki3 napisał(a):Mała część, a bez niej nie da sie pływać i wakacje w plecy!
Pozdrawiam.
smoki3
Da się pływać , też miałem ten problem w swoim Mercurym (mimo że 2006 r i malo pływany ) na wakacjach .
Poprosto tą iglcę która jest w złączu przy silniku i odblokowuje
kulkę odgiałem a na wystający króciec nałożyłem wężyk z opaską
I tak pływałem jeszcze kilka dni , poprostu nie miałem tylko
szybkozłączki.
Własnie szukam porządnej szybkozłączki do Mercurego
Już dwie kupiłem ale wszystko no name a jak no name to napewno P.R.C.
Jedną między innymi w firmie RAKSA , na stronie pisali że włoska
ale g.... prawda
Może ktoś wie gdzie kupić przyzwiitą szybko złączke ???
zuro1969 napisał(a):Co myślicie o Parsunie???
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...