MAREQ napisał(a):D1ALVARO napisał(a): Bush Favorit 4,7m X 2,05m, w Chorwacji po bliskich wysepkach i przy brzegu starczy no i do bagażnika się zmieści
Kurcze to co ty masz za bagażnik? Ja mam Bush-a Kaiman 300R + silnik Parsun 15 i mam kłopot do Sharana zmieścić
mario 69 napisał(a):MAREQ napisał(a):D1ALVARO napisał(a): Bush Favorit 4,7m X 2,05m, w Chorwacji po bliskich wysepkach i przy brzegu starczy no i do bagażnika się zmieści
Kurcze to co ty masz za bagażnik? Ja mam Bush-a Kaiman 300R + silnik Parsun 15 i mam kłopot do Sharana zmieścić
Witam. Proszę o opinie w sprawie pontonu BUSH KAIMAN i silniczka PERSUN. własnie jestem na etapie kupna podobnego zestawum, tylko Kaiman 330 i BARDZO przydała by się opinia co do silniczka i pontonu. Co do pontonu to się waham między Kaimanem, a pontonami na zamówienie firmy WATS z Bujakowa. Natomiast co do silniczka, to troszkę obawiam się jakości i niezawodności. Jak Ci się pływa tym zestawem i czy jesteś zadowolony pozdrawiam
smoki3 napisał(a):
Co do silników Chińskich, czyli i Persuna są podzielone opinie. Na razie jest tych silników zbyt mało na rynku, by można było określić ich niezawodność. W zasadzie tylko użytkownik tej marki silnika może podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami.
Na forum przeważa opinia " Raczej markowy używany, niż nowy Chiński".
smoki3
Humorek napisał(a):Czy w Chorwacji wolno pływać czerwonym pontonem , czy ten kolor
zarezerwowany jest tylko dla służb ratunkowych ?
MorskiPas napisał(a):Humorek napisał(a):Czy w Chorwacji wolno pływać czerwonym pontonem , czy ten kolor
zarezerwowany jest tylko dla służb ratunkowych ?
Jeden z moich pontonów był w kolorze czerwonym i nikt mnie nie prosił o pomoc w oddychaniu metodą usta-usta.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...