boboo napisał(a):Jeszcze dwa (dość dobre "poglądowo") zdjęcia znalazłem: ...
No i super. Wszystko gra. Też mam 180 (ponad). Widzę, że przestrzeń pod bimini jest elegancka.
Przytargałem z Grecji ponton 3,80. Bardzo solidna jednostka w ładnym stanie. Jak u Ciebie, produkt na Europę Zachodnią, a nie jakaś budżetowa, chińska lipa, jak to często importują do naszego kraju. W 2023 zrobiłem come back do HR po pięciu latach. W Chorwacji ten egzemplarz jeszcze nie był. Tak, że trzeba chyba dać mu szansę Bimini oczywiście musi być, wiec będę dorabiał.
Kwestia tylko, czy będę miał czas na jego wykorzystanie, bo zwyczajowo ciągnę cały dobytek rekreacyjny, do aktywnej turystyki. Rowery, kajak, SUPa. Oczywiście, sprzęt pomocniczy do kajaka i SUPa. Teraz dojdzie ponton na przyczepie, silnik. Oczywiście, jak wiesz, całe oprzyrządowanie pomocnicze, typu kamizelki, cumy, pompki (do każdego sprzętu inna )... i tak dalej.
Co Ci będę mówił, wiesz doskonale, jaka to góra sprzętu się robi. Ale ja to uwielbiam Jak wielbłąd, ... ale mieć na miejscu swoje. Być wolnym i swobodnym. I nie wydawać niepotrzebnie na jakiś "rent". ... A Chorwacji, bez jakiś pływadeł (różnych, nawet najbanalniejszych typu SUP), nie widzę ... W ogóle sobie nie wyobrażam takiej sytuacji. Co nie ??
Tak, że jesteśmy w kontakcie, co do tego wymiaru. Najlepszego w eksploracji HR w 2024 i Pozdrawiam