kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście )
Mimo przeglądania od lat tego forum, szukając rożnych informacji nie maiłem dotychczas przyjemności zabrać głosu.
Ponieważ w tym roku zmieniłem sprzęt postanowiłem, że już nie odpuszczę i w tym roku wybiorę się do Chorwacji.
Korzystając z zimowego letargu, będę miał na pewno kilka pytań do doświadczonych w tej materii kolegów i koleżanek i mam nadzieję że wspólnie uda nam się na nie odpowiedzieć rozgrzewając trochę przy tym wyobraźnię i tęsknotę za ciepłymi chwilami na wodzie
I od razu pytanie nr.1 Które rozwiązanie waszym zdaniem jest lepsze - rejestracja na POL czy na PL ?
baunty napisał(a):kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście )
Mimo przeglądania od lat tego forum, szukając rożnych informacji nie maiłem dotychczas przyjemności zabrać głosu.
Ponieważ w tym roku zmieniłem sprzęt postanowiłem, że już nie odpuszczę i w tym roku wybiorę się do Chorwacji.
Korzystając z zimowego letargu, będę miał na pewno kilka pytań do doświadczonych w tej materii kolegów i koleżanek i mam nadzieję że wspólnie uda nam się na nie odpowiedzieć rozgrzewając trochę przy tym wyobraźnię i tęsknotę za ciepłymi chwilami na wodzie
I od razu pytanie nr.1 Które rozwiązanie waszym zdaniem jest lepsze - rejestracja na POL czy na PL ?
Jaki sprzęt:
- Marka i model
- typ i moc silnika
- wymiary "sprzętu"
- zdjęcie "sprzętu"
Morski Pas napisał(a):baunty napisał(a):kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście )
Jaki sprzęt:
- Marka i model
- typ i moc silnika
- wymiary "sprzętu"
- zdjęcie "sprzętu"
Co to? Przesłuchanie?
Nie ma co. Miłe powitanie nowego kolegi na forum.
kuchpat napisał(a):Jako nowy członek tego zacnego grona na wstępie pozwolę sobie powitać wszystkich forumowiczów (i forumowiczki oczywiście )
kozakowski napisał(a):Witam.
Jestem w zasadzie nowy na forum ale przeglądam je od wakacji 2021, kiedy to zarazili mnie ludzie tam będący do pływania pontonem.
No i kupiłem.
Sprzęt mam podobny do Karpika z Raszyna którego filmy oglądałem z rodziną setki razy i dlatego poszukuję kontaktu do niego, celem wymiany doświadczen.czy ktoś pomoże .
Pozdrawiam Krzysztof Kozakowski
rusek_3000 napisał(a):Witam szanowne grono.
1>czy istnieje możliwość wykupienia winiety na łódź/ponton przez internet ?
2>czy posiadacie namiary na kapitanat na wyspie Hvar?
Pozdrawiam
rusek_3000 napisał(a):Witam szanowne grono.
.....
2>czy posiadacie namiary na kapitanat na wyspie Hvar?
Pozdrawiam
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...