Przy 10 l/h ogranicza Cię tylko portfelswider1985 napisał(a):Bo ja mam spanie w Zaborić może znacie fajne miejsca za wypady oczywiście pływadłem .
boboo napisał(a):Bardzo zgrabna Foczka
Na pewno będzie dużo radości.
Juzek napisał(a):Kurczę, nie mogę się dostać do działu wyjazd-z-wlasna-lodka-pontonem-skuterem-wodnym-t28177.html
Morski Pas napisał(a):
Ten wątek powstał ponad 10 lat temu i miał już tyle poprawek, że zrobił się mało czytelny. Schowałem go, żeby mu zrobić porządną aktualizację, ale w międzyczasie ujawnił się jeden user, który postawił sobie za cel udowodnienie mi, że nigdy nie pływałem pontonem i w ogóle mało się na tym znam. I jakoś tak mi zapał minął.
Juzek napisał(a):Tak, czytałem, przepiękna awantura
Z odwiecznym konfliktem w tle: motorowodniacy vs żeglarze.
Juzek napisał(a):Szkoda trochę tego wątku, nawet z poprawkami i skreśleniami było to fajne kompendium wiedzy.
Zago napisał(a):Do wykupienia winiety potrzebne są: Rejestracja i ubezpieczenie OC. Winietę kupujemy w kapitanacie, a ubezpieczenie u agenta.
Morski Pas napisał(a):Już kilka razy zabierałem się za napisanie tego od nowa, ale to jest trudniejsze niż się wydaje. Dokumenty źródłowe często nie są łatwe do znalezienia, a ten podstawowy, umieszczony na oficjalnej stronie Ministarstva mora prometa i infrastrukture ma datę marzec 2005. Urobię się po łokcie, a potem przyjdzie taki jeden i będzie mi wytykał, że źle przecinek postawiłem.
fly napisał(a):Cze!
...albo lepiej Ahoj!
Może jest rozwiązaniem aby temat na razie-do końca sezonu przywrócić, a w międzyczasie stworzyć nowy.
boboo napisał(a):Przy 10 l/h ogranicza Cię tylko portfelswider1985 napisał(a):Bo ja mam spanie w Zaborić może znacie fajne miejsca za wypady oczywiście pływadłem .
swider1985 napisał(a):Portfel też ważny ale gorzej jak sprzęt zawiedzie to na morzu daleko od londu
swider1985 napisał(a):boboo napisał(a):Przy 10 l/h ogranicza Cię tylko portfelswider1985 napisał(a):Bo ja mam spanie w Zaborić może znacie fajne miejsca za wypady oczywiście pływadłem .
Portfel też ważny ale gorzej jak sprzęt zawiedzie to na morzu daleko od londu
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...