@fly,
ale jeśli pytasz o ten "sedesowy"
To znalazłem tu:
https://www.baumarkt-gartencenter.de/epages/64078883.mobile/de_DE/;ClassicView=1?ObjectPath=/Shops/64078883/Products/13.022.01
fly napisał(a)::D ,
dokładnie, ten [i]sedesowy
Jagprev napisał(a):Zamierzam kupić fotel/krzesło do pontonu 330x160. Wiem ,że boboo używa wygodne i praktyczne fotele , ale one nadają się raczej do większego gumiaka. Czy ktoś z Cromaniaków może używa takiego fotela do pontonu. Czy jest wygodny, stabilny ? Używać można tylko na dziobie pontonu ? Czy może również w innym miejscu?
Pozdrawiam
Jagprev napisał(a):W Juli oglądałem coś takiego i nawet na tym usiadłem. Oparcie w stosunku do siedziska pod kątem prostym. Niezbyt wygodne siedzenie na "baczność" :(
Szukam fotela z oparciem lekko pochylonym.
abovo napisał(a):Jagprev napisał(a):W Juli oglądałem coś takiego i nawet na tym usiadłem. Oparcie w stosunku do siedziska pod kątem prostym. Niezbyt wygodne siedzenie na "baczność" :(
Szukam fotela z oparciem lekko pochylonym.
Nie zgadzam się z Tobą. Pływałem na tych fotelach kilka sezonów. Bardzo wygodne, mają jednak drobną wadę. Zatrzask na plecach oparcia. Przy odpinaniu trzeba zapicie trzymać jedną ręką, drugą odpinać pasek. Jeśli tego nie zrobimy bardzo mocno trzymające klipsy rozrywają materiał.
Pozdro.
baunty napisał(a):Kurcze... Krzysztof, czyżbyś dalej nie potrafił odpuścić dyskusji, która została zamknięta?
Przeczytaj może jeszcze raz co tam pisaliśmy, zanim będziesz coś mi wmawiał. Bo to już robi się niesmaczne.
baunty napisał(a):Dlaczego wyciąłeś niemiecką banderę ze zdjęcia z łódki na której sobie je zrobiłeś i dałeś jako profilowe?
Ta łódka dalej stoi w Tišno?
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...