Ponton 4,5 metra z dmuchaną podłogą i silnik 30 KM. Dwie osoby.ventus napisał(a):Nie byłem pewien czy to dobry pomysł, jakim sprzętem te wycieczki robicie i w jakim składzie
ventus napisał(a):Nie byłem pewien czy to dobry pomysł, jakim sprzętem te wycieczki robicie i w jakim składzie. Proszę o podpowiedź, jak w tym roku sprawa ubezpieczenia OC i biletów na Kornati
robeau napisał(a):Juz niebawem odwidedzam Murter dlatego mam do Was pytanie:
Czy mozna wypozyczyc jakis ponton lub małą łódke na 3os aby popływac wokół Wyspy Murter. Zaznaczam iz nie pływałem nigdy , mam na mysli popływanie blisko brzegu bez jakiego wypływania .
A jesli macie cos sprawdzonego podeślijcie jakies wskazówki
Czy istnieje szansa aby bez doswiadczenia dopłynąć z Murter na Kornatii
robeau napisał(a):Czy istnieje szansa aby bez doswiadczenia dopłynąć z Murter na Kornatii
Czy mozna wypozyczyc jakis ponton lub małą łódke na 3os aby popływac wokół Wyspy Murter.
robeau napisał(a):O super.
Dzieki za odp. orientujesz sie moze o jakich kosztach rozmawiamy za wypozyczenie?
robeau napisał(a):Zaznaczam iz nie pływałem nigdy , mam na mysli popływanie blisko brzegu bez jakiego wypływania .
robeau napisał(a):A jesli macie cos sprawdzonego podeślijcie jakies wskazówki
Zago napisał(a):robeau napisał(a):Juz niebawem odwidedzam Murter dlatego mam do Was pytanie:
Czy mozna wypozyczyc jakis ponton lub małą łódke na 3os aby popływac wokół Wyspy Murter. Zaznaczam iz nie pływałem nigdy , mam na mysli popływanie blisko brzegu bez jakiego wypływania .
Szukasz w porcie Rent a boat i pływasz. Bez patentu z szybkim szkoleniem silnik max 10 KM
Przy dobrej pogodzie nie ma problemu.lew napisał(a):(...) ..... w sobotę widziałem z 20 pontonów i łódek pokonujących tą trasę, więc jest to możliwe. Przy takiej pogodzie jak była , może nawet nie było to takie niebezpieczne. Niektóre z tych pływadełek były wielkości moje dinghy ,a płynęły samotnie.
boboo napisał(a):Wciąż uważam, że ponton jest najbezpieczniejszym pływadłem w tej klasie wielkości, niezależnie czy ktoś napisze, że bredzę.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...