smoki3 napisał(a):Ale maszyna .
Roxi napisał(a):smoki3 napisał(a):Ale maszyna .
Ejjjj jakie to byłooo pływanie.
Nie żeby gumiakowi czegoś brakowało i pewnie uronię za nim łezkę, bo wiele z nami przeżył... albo raczej my z nim, ale teraz tooo dopiero będzie zabawa.
Jeszcze musimy ją dopieścić... materace, bimini i takie inne cuda wianki, ale już teraz frajda ogromna.
Roxi napisał(a):smoki3 napisał(a):Ale maszyna .
Ejjjj jakie to byłooo pływanie.
Nie żeby gumiakowi czegoś brakowało i pewnie uronię za nim łezkę, bo wiele z nami przeżył... albo raczej my z nim, ale teraz tooo dopiero będzie zabawa.
Jeszcze musimy ją dopieścić... materace, bimini i takie inne cuda wianki, ale już teraz frajda ogromna.
marsik napisał(a):Ktoś jest/będzie wkrótce nad Jadranem?
Ja się wybieram - będę 28.06-11.07 koło Zadaru.
komanch napisał(a):Do tej pory OC na łódź kupowałem online tutaj:
https://webshop.crosig.hr/ipplovila/Odg ... ovila.aspx
teraz widzę tam coś o wymogu chorwackiej bandery
znaczy co, już nie da rady u nich kupić OC?
marsik napisał(a):Lepiej mieć rejestrację podróży, wtedy kontrola u Chorwata moment. Jak brak, to 2-3 min na auto. Wiele osób nie ma i stąd oczekiwanie
marsik napisał(a):Pozdrawiam znad Jadranu!
Droga z Krakowa (CZ/AT/SLO/HR) - bez problemów, luźniej niż normalnie. Na granicy SLO/HR ok. 30 min. Lepiej mieć rejestrację podróży, wtedy kontrola u Chorwata moment. Jak brak, to 2-3 min na auto. Wiele osób nie ma i stąd oczekiwanie.
Pogoda przez dwa dni ideał. Stan morza 1. Nie pamiętam takiej gładzi na Jadranie przez dwa dni pod rząd. A jutro i pojutrze ma być tak samo, w piątek coś może się pogorszyć. Temp. wody 25-27,5C. REWELACJA!
Wszędzie mniej ludzi. Dzisiaj popłynęliśmy na Dugi Otok - Zatoka Pantera, wrak, plaża Saharun. Normalnie na Saharunie na 300m piaszczystej plaży jest tłum ludzi. Dzisiaj naliczyłem 25 osób. Mam też kilka wieści z innych miejsc - jest podobnie. Nie powiem, żeby mi to przeszkadzało...
Mieszkamy w apartmanie znanym nam już z zeszłego roku. Cena niższa o 30%. Ciekawe czy nam się tak trafiło, czy taki trend przez COVID.
.................
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...