Witam Wszystkich, którzy tu trafili
Nie będzie to relacja lecz krótki film z SUP-em w roli głównej
Czytałem wiele inspirujących relacji z Hvaru, a w szczególności tych kajakowych i pontonowych. Wszystkie były bardzo piękne i inspirujące. Jako, że sam pływam na desce SUP szukałem właśnie takiej relacji, ale nie znalazłem. Postanowiłem więc stworzyć krótki filmik pokazujący co to za "dziwadło"
Pisana relacja musiała by się powtarzać w wielu miejscach z relacją Roxi - "O tym jak to w czerwcu na Hvarze bywa...", gdyż byliśmy na Kampie Lili w tym samym czasie i chodziliśmy podobnymi ścieżkami. Poza tym nie śmiałbym próbować nawet tworzyć coś podobnego, gdyż jest ona wg mnie mistrzynią relacji i razem z Arturem są dla wielu cromaniaków Guru.
W tym miejscu specjalne podziękowania (za wodne i nie tylko) inspiracje oprócz oczywiście Roxi chciałbym przekazać: Rafał78, maslinka, i innym.
Filmik wrzuciłem szczególnie dlatego, gdyż chciałbym podzielić się z innymi wspaniałą zajawką jaką jest SUP.
Na wszystkie pytania dotyczące tej deski i możliwości jaką ona daje chętnie odpowiem, więc śmiało pytajcie.
Termin: 22.06-11.07.2017
Miejsce: Hvar - Jagodna Kamp Lili
Chętnych zapraszam do obejrzenia
Czy mogę prosić moderatora o dodanie filmu? (youtu.be/x0xQoWfDoFE)
Filmik zamieszczony - pozdrav