007man napisał(a):Dzięki Agatko i Roxi za wsparcie
Nie wiem czy relacja , ale jak nic nie pokrzyżuje wyjazdu to na pewno jakoś tam się wrażeniami podzielę
Spoko
Pisz relacyjkę koniecznie
007man napisał(a):Dzięki Agatko i Roxi za wsparcie
Nie wiem czy relacja , ale jak nic nie pokrzyżuje wyjazdu to na pewno jakoś tam się wrażeniami podzielę
Anna74 napisał(a):Ale super. My też kupiliśmy identyczny SUP, skusiliśmy się czytając opowiadania pana Leszka 007man. Bardzo dziękujemy za zachętę. Trochę się obawialiśmy, że nie damy rady( bo niewysportowane mamy ciałka ), ale oglądając różne filmiki, odważyliśmy się. Pytanie do Agawy, jak pierwsze wrażenia? My chyba pierwsze wodowanie zrobimy w Chorwacji
Anna74 napisał(a):Ale super. My też kupiliśmy identyczny SUP, skusiliśmy się czytając opowiadania pana Leszka 007man. Bardzo dziękujemy za zachętę. Trochę się obawialiśmy, że nie damy rady( bo niewysportowane mamy ciałka ), ale oglądając różne filmiki, odważyliśmy się. Pytanie do Agawy, jak pierwsze wrażenia? My chyba pierwsze wodowanie zrobimy w Chorwacji
Agawa. napisał(a):... po moim pierwszym razie nadal nie odważyłam się wypłynąć na stojąco
007man napisał(a):Agawa. napisał(a):... po moim pierwszym razie nadal nie odważyłam się wypłynąć na stojąco
Jak się przełamiesz, to uwierz mi, że nie będziesz już więcej chciała siedzieć lub klęczeć na supie
Małe ryzyko... zawsze przy braku równowagi można klapnąć na tyłek lub kolanka
Trzymam kciuki za Waszą dobrą zabawę i pozdrawiam
Anna74 napisał(a):Dzięki za doping. Niestety z tą pogodą to mamy problem ponieważ mieszkamy w Szczecinie. Cała Polska ma upały, a u nas 16 stopni plus wiatr. Za duża fala na pierwsze wodowanie i chyba w zimowych ciuchach
Agawa. napisał(a):Obiecałam Wam relację więc słowa dotrzymuję - u mnie standardowo relacja filmowa
007man napisał(a):Agawa. napisał(a):Obiecałam Wam relację więc słowa dotrzymuję - u mnie standardowo relacja filmowa
Dzięki, kolejny super filmik. Fajne zdjęcia z drona i nie tylko
Przy okazji obejrzałem inne Wasze filmiki na YT.
Widzę, że dobrze sobie już radzisz na stojąco...
Mała rada dla Was; wydłużcie sobie wiosło - będzie jeszcze łatwiej.
Napisz coś o wrażeniach i spytam z ciekawości; gdzie macie taki fajny akwen na Jurze, bo domyślam się że w okolicy Zawiercia?