Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Plyty z muzyka Chorwacka???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 18.06.2004 13:06

znalazłem w edonkey....ale jak chcesz to daj namiarki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl wyślę cdr co by czasu nie tracić i kompa nie grzać :D :D :D
mało userów ale jak już byli aktywni to szło nieźle, co do godzin hym tak po południu...w nocy chyba stało.

Mam do Ciebie pare pytań związanych z muzą...jestem fanem oi music, punk, ska, reggae....
i tak znasz coś z takich klimatów z tamtych stron???
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 18.06.2004 13:37

Dziękuję Bruno ,poszło na priv.
Jareksz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jareksz » 24.06.2004 19:10

Dla wszystkich miłośników chorwackiej muzyki podaję link do stronki festiwalu w Splicie 2004,
http://www.splitskifestival.com/program ... 133&s=1529
Wiele piosenek, tekstów i zdjęć wykonawców, są nawet wywiady i linki do stron wykonawców..
Aby przejść do następnego wykonawcy wystarczy kliknąć w blado niebieskie tytułu w górze strony, ach aby posłuchać to trzeba kliknąć w przycisk play
Przyjemności Jareksz
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 24.06.2004 19:13

Witaj Jar :D :D :D
milo ze o nas pamietasz :!: :!: :!:
I chyba do jutra :?: :D :?:
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 24.06.2004 19:33

JAR!!! fajna kupa przyjemności :)z przewagą fajnego :D .pozdrawiam
ramka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 11.07.2004 23:25

jesli ktos ma ochote na prawdziwa ludowa hrvatska muzyke to polecam zespol z Dubrovnika KLAPA RAGUSA, ale mowie, to naprawde ludowy zespol :))
jej...jak ja kocham te dzwieczki delikatne, radosne...ech...
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 14.01.2005 10:14

Piotr Lutynski napisał(a):Mam takie pytanko.... czy w Warszawie mozna gdzies kupić plyty z muzyka Chorwacka... byly tu na forum publikowane linki do muzyki ale nic mi sie nie udaje sciagnac bo albo w Real Playerze on line a u mnie chyba w pracy jest blokada na ten format albo muli sie tak ze nic nie mozna sciagnac..... bylem na stronie Chorwackiej poswieconej Festiwalowi w Splicie ale tam sa tylko kawalki utworow i nie sa do sciagniecia (tak na marginesie podobalo mi sie)???????

Piotr

polecam Piotrze eMula - są pełne płytki Miso Kovaca,Gorana Karana,Milo Hrnica,Jasmina Stavrosa,Ivana Mikulica i wiele innych ,ewentualnie stronkę www.yucafe.com - super !!! w sklepach naszych niestety niemożliwe do zdobycia :cry: - no chyba że w wielkich miastach
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 15.01.2005 05:58

hehehehe Drakulla :) to Ty się kochasz w piosenkarzach , myślałem żeś bardziej oryginalna ;) w takim razie ja kocham tę małą co fika z mafiozem , jak jej tam ... Severina chyba :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.01.2005 07:21

bazyl - też ale nie tylko !!!!!buahaahahaaaaaaaa - ale faceci o pięknych głosach i na dodatek przystojni to jest to ! :P , a tej małej to nie znam :lol:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 15.01.2005 16:53

ponoć też mam niezły voice :wink: tylko z tą przystojnością ciut gorzej , ale liczy się serce , tak gdzieś słyszałem :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 15.01.2005 18:34

hehehe zaśpiewaj coś :D 8) - a z tym sercem to też chyba słyszałam gdzieś,kiedyś ....coś prawdy w tym jest :wink:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko