Piotr Lutynski napisał(a):... bo te strony Chorwacjie z MP3 mula sie????
Piotr
yeoz napisał(a):sorki, że jeszcze wam nie rozesłałem tej mp3, dokonam tego we wtorek
, jeśli mi się uda znaleźć serwer gdzie mógłbym wrzucić trochę danych to umieszczę tam cały album thompsona
pozdrawiam
VaaldC4R napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):... bo te strony Chorwacjie z MP3 mula sie????
Piotr
No ,Piotrze ,to nie jest tak do końca prawda z tym muleniem.Sam w swych poszukiwaniach korzystam z około 40-tu podstawowych linków i gdyby się muliły......sam rozumiesz.Tymczasem nie jest tak źle ,poszukiwania (same w sobie dające satysfakcję) zawsze przynoszą jakieś konkretne korzyści.
A że na tapecie ostatnio "Iza devet sela" więc taki mały test ,jak to jest z tą "mułowatością"?
TUTAJ ten utwór - Dane porównawcze:3,7 Mb/128kbps-44kHz stereo/średni transfer 58,6 kB,s/czas transferu około 1min (a jest sobota ,wieczór)
To tylko przykład ,życzę sukcesów w poszukiwaniach.
VaaldC4R napisał(a):Panie Piotrze! odnoszę wrażenie ,iż przy stałej nieszczęść równej dla jednego forumowicza powiedzmy 1 ,Pana wskaznik oscyluje gdzieś tak wokól 10.Chorwacja zbyt droga ,promy tragedia ,chorwacki internet zbyt wolny itd.itp.Ostatnio nawet posty pisuje Pan sam do siebie ,cytując siebie Panie Piotrze! zna Pan powiedzenie o baletnicy........?
Piotr Lutynski napisał(a):yeoz napisał(a):sorki, że jeszcze wam nie rozesłałem tej mp3, dokonam tego we wtorek
, jeśli mi się uda znaleźć serwer gdzie mógłbym wrzucić trochę danych to umieszczę tam cały album thompsona
pozdrawiam
????
Piotr Lutynski napisał(a):.... i nie rozumiem czego sie Pan czepia....
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko