Leszek W napisał(a):Odświeżę temat - jadę 6 lipca do Mandre - czytałem kilka relacji, szczególnie nero, ale każda informacja będzie dla mnie cenna, np. lepiej mostem czy promem, gdzie najlepsze lignje na żaru, które plaże polecacie itp.
krasiu666 napisał(a):Hej nasza ekipa wyląduje w tym roku na Pag,a konkretnie to LUN.Córka już mnie prosi o piasek na plaży, czy ktoś się orjętuje czy takie występują w okolicy lub może ktoś wie o płytkich plażach. Zuzia z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Helen dzięki za odpowiedż. Powiedz jeszcze gdzie można załapać się na naklejeczke CRO. Bo bardzo mi się podoba Pozdrawiamhelen napisał(a):krasiu666 napisał(a):Hej nasza ekipa wyląduje w tym roku na Pag,a konkretnie to LUN.Córka już mnie prosi o piasek na plaży, czy ktoś się orjętuje czy takie występują w okolicy lub może ktoś wie o płytkich plażach. Zuzia z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
O piasek będzie trudno, większość plaż jest go pozbawiona, na pewno przyjemnie będzie w Vlasici (http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=294 ... c&start=60 ). Tam jest drobniutki żwirek na plaży a w wodzie piasek. Ale z Lun to będzie spory kawałek, drugi koniec wyspy.
Hollywood napisał(a):Zachęcaj zachęcaj razem ze swoja flamą...Mandre i Povlja to były spokojne miejscowości do momentu jak tacy "opisywacze" na cro.pl tam nie przybyli a za waszymi relacjami hordy wąsatych barbarzyńców w sandałach i skarpetach, w samochodach z drucianymi batami od CB z polandii...szukaj jeszcze jakiegoś fajnego i spokojnego miejsca w cro które można opisać-czyli "przecwelić":(
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...