Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Płyta CD THOMPSON - Sve najbolje

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 15.02.2009 22:44

Witam!
Bardzo zależy mi na płycie CD chorwackiego piosenkarza THOMPSON, płyta nosi tytuł SVE NAJBOLJE. Czy mieszka ktoś w Chorwacji i mógłby mi pomóc ją zdobyć?
Ja oczywiście poniosę wszystkie koszty związane z zakupem płyty, jak i przesyłką do Polski.
Bardzo bym prosił o pomoc.
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 15.02.2009 23:58

Albo jeśli ktoś będzie w Chorwacji to czy mógłby mi pomóc tę płytę zdobyć?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2009 00:13

Witam.
Spróbuj zakupić tu
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 16.02.2009 14:15

Witam!
Sprawdzałem tę stronę, lecz do zakupu tej płyty potrzebna jest karta kredytowa, której ja niestety nie posiadam. Patrzyłem również na tej stronie: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_iz ... _ID=608418
Gdybym chciał kupić przez tę stronę, to nie wiem czy jest potrzebna karta kredytowa, czy może zwykły przelew, lub przesyłka za pobraniem jeśli to możliwe.
Zakładając, że można przelewem zapłacić, to ja i tak nie wiem jak mam to zrobić, chodzi mi o to, że nie wiem w jakiej walucie mam wpłacić, konta wielowalutowego nie mam niestety.
Proszę o pomoc.
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 16.02.2009 14:17

Oczywiście w powyższym linku jest strona gdzie można kupić płyty Thompsona, lecz nie zaznaczyłem płyty o którą mi chodzi, a chodzi mi o tę: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_iz ... _ID=107191
Ten link jest już poprawny,
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.02.2009 14:30

mariutto napisał(a):Oczywiście w powyższym linku jest strona gdzie można kupić płyty Thompsona, lecz nie zaznaczyłem płyty o którą mi chodzi, a chodzi mi o tę: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_iz ... _ID=107191
Ten link jest już poprawny,

Na tej stronie masz instrukcje dla kupców za granicą ...
Tu hr wersja, a Tu wersja w j.angielskim.
Pozdrawiam
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 16.02.2009 14:37

Pani Katarzyno, zapewne Pani lepiej zna chorwacki język (ja się dopiero uczę), dlatego chciałem zapytać i poprosić o pomoc, czy można zapłacić przy odbiorze, albo czy można wpłacić na konto (chyba można), a jeśli można wpłacić to jak mam to zrobić skoro ja mam konto w polskiej walucie?
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.02.2009 14:48

mariutto napisał(a):Witam!
Bardzo zależy mi na płycie CD chorwackiego piosenkarza THOMPSON, płyta nosi tytuł SVE NAJBOLJE. Czy mieszka ktoś w Chorwacji i mógłby mi pomóc ją zdobyć?
Ja oczywiście poniosę wszystkie koszty związane z zakupem płyty, jak i przesyłką do Polski.
Bardzo bym prosił o pomoc.

:lol: :lol: :lol: :lol: za darmo mogę ci skomponować tą płytkę xDD

BearShare ;)) i pobierasz wszystkie piosenki nagrywasz na płytke i gotowe ; ) kopiujesz sobie ładnie z google.pl obrazek "Sve Najbolje" drukujesz:] dajesz na okładkę ;P i gotowe , 100 kn w kieszeni :| :D

albo ;) żeby nie było tak łatwo.. "Plażowiczu" :)) wchodzisz na www.croworld.ca ;] Rejestrujesz się , nastepnie glazba , szukasz thompsona i masz całą płytę "Sve najbolje" jak najbardziej legalnie :]

Pozdrav Adaś
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 16.02.2009 14:54

Tylko że mi zależy na jakości płyty, a jak wiadomo oryginalna płyta jest najlepsza.
Proszę o pomoc.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.02.2009 15:02

mariutto napisał(a):Pani Katarzyno, zapewne Pani lepiej zna chorwacki język (ja się dopiero uczę), dlatego chciałem zapytać i poprosić o pomoc, czy można zapłacić przy odbiorze, albo czy można wpłacić na konto (chyba można), a jeśli można wpłacić to jak mam to zrobić skoro ja mam konto w polskiej walucie?

Nie widzę, by dla klientów spoza Hr byla inna możliwość niż wcześniejsza wpłata. Nie trzeba mieć konta walutowego, by za pośrednicwem banku wpłacić na czyjeś konto określoną sumę pieniędzy. Trzeba pójść do banku i wpłacić pieniądze na konto walutowe, w tym wypadku sprzedwcy internetowego (na stronie "podlinkowanej" przeze mnie są dokładne dane potrzebne, by takiej wpłaty dokonać). Naturalnie trzeba będzie pokryć koszty transakcji bankowej oraz "przewalutowania" (nie jestem specem od tego typu terminologii; chyba tak to się nazywa, na wszelki wypadek ten cudzysłów).
Ostatnio edytowano 16.02.2009 15:04 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 2 razy
kiana
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiana » 16.02.2009 15:02

mariutto napisał(a):Tylko że mi zależy na jakości płyty, a jak wiadomo oryginalna płyta jest najlepsza.
Proszę o pomoc.

Mariutto, ja moge pomoc tylko podaj swoj mail :)

Na tej stronie mozesz sciagnac cala dyskografie MPT  m.in. 'Sve najbolje' tez dobra jakosc, a zaoszczedzisz przy okazji :)

forum/viewtopic.php?t=1013&postdays=0&postorder=asc&start=525
Ostatnio edytowano 16.02.2009 15:14 przez kiana, łącznie edytowano 1 raz
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 16.02.2009 15:08

mariutto napisał(a):Tylko że mi zależy na jakości płyty, a jak wiadomo oryginalna płyta jest najlepsza.
Proszę o pomoc.

:o :o
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 16.02.2009 15:13

Kiana oto mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję za zainteresowanie pomocą.

Pani Katarzyno, a jeśli będę chciał wpłacić, to muszę zakupić Kuny i wpłacić w kunach?
mariutto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariutto » 16.02.2009 15:32

Kiana dziękuję za link, lecz właśnie zależy mi na tym aby to było audio, nie mp3.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 16.02.2009 15:35

mariutto napisał(a):Pani Katarzyno, a jeśli będę chciał wpłacić, to muszę zakupić Kuny i wpłacić w kunach?

Nie, nie trzeba; właca się równowartość w PLN (czy też euro) plus naturalnie koszty, a bank zajmie się resztą;(tak jak np. przy wpłacaniu zaliczek za apartamenty).
Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone