Bbee88 napisał(a):Cmentarz - ciekawe miejsce do oglądania zachodów słońca rozumiem, że znajduje się gdzieś na wzgórzu?
To słynny z widoków cmentarz. Jak kiedyś odwiedzisz Primosten, to przestaniesz się dziwić tej miejscówce
mchrob napisał(a):Bbee88 napisał(a):Cmentarz - ciekawe miejsce do oglądania zachodów słońca rozumiem, że znajduje się gdzieś na wzgórzu?
To słynny z widoków cmentarz. Jak kiedyś odwiedzisz Primosten, to przestaniesz się dziwić tej miejscówce
LUKASQ napisał(a):Bardzo prawidłowa decyzja żeby przejść się po Primosten moim zdaniem to takie miejsce które trzeba przespacerować będąc w okolicy. Czy to wejść na górę z cmentarzem, czy obejść cypel dookoła. Szkoda że nie udało się wam skoczyć na punkt widokowy przy posągu Matki Bożej Loretańskiej ale z portu to conajmniej 40min na piechotę.
Epepa napisał(a):My też zawsze przychodziliśmy na cmentarz, żeby podziwiać zachody słońca. Myślę, że spod posągu widok mógłby być jeszcze lepszy.
Bbee88 napisał(a):Cmentarz - ciekawe miejsce do oglądania zachodów słońca rozumiem, że znajduje się gdzieś na wzgórzu?
mchrob napisał(a):Bbee88 napisał(a):Cmentarz - ciekawe miejsce do oglądania zachodów słońca rozumiem, że znajduje się gdzieś na wzgórzu?
maslinka napisał(a):Primošten odwiedziliśmy po raz pierwszy dopiero teraz, w grudniu. Bardzo nam się podobało Widok z cmentarza również
Bbee88 napisał(a):Ja się żadnej miejscówce nie dziwie same cmentarze też się pięknie fotografują Może kiedyś będzie czas odwiedzić i Primosten.
LUKASQ napisał(a):Z pocałowaniem ręki mógłbym mieć swoją mogiłę na tym właśnie cmentarzu. Dusza ma by sobie chillowała i obserwowała jeden z najlepszych widoczków w Dalmacji. Tylko pewnie nikt by mnie nie odwiedzał
mchrob napisał(a):To sobie Kapitan popływał pontonem za wszystkie czasy