majkik75 napisał(a):
Spokojniutko czekam
pozdrawiam, Michał
Epepa napisał(a):Dziękuję za kolejną relację i regularność w jej pisaniu. Świetnie się czytało! Czekam na kolejną.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki Beatko za super relację. Dzięki takim relacjom poszerzają się horyzonty. Szkoda że tyle rzeczy podrożało w Chorwacji, na szczęście to co najcenniejsze pozostanie bezcenne.
mchrob napisał(a):Dzięki za wytrwałość i cierpliwość do nas czytelników. Do zobaczenia w kolejnej relacji albo i gdzieś w rzeczywistości.
piotrf napisał(a):Dziękuję za możliwość pływania z Wami to była czysta przyjemność
Ale te incydenty z delfinami , Beato , to co one robią z Wami zakrawa na molestowanie przecież
Kierunki już wybrane ? więc do popływania
Pozdrawiam serdecznie
Piotr
wiola2012 napisał(a):Bardzo dziękuję za "przygarnięcie" mnie na pokład . Podobało mi się pływanie z Wami i zawijanie do nieznanych miejsc .
Wszystko się zmienia, Chorwacja też się zmienia. Trzeba obrać inny kierunek, zrobić sobie przerwę... po to by zatęsknić . Sama wiesz jakie miałaś odczucia po ZEA . Mnie do Chorwacji znów ciągnie, pewnie się skuszę, ale nie w wakacje.
maslinka napisał(a):Beata, dzięki za kolejną piękną relację! Super się z Wami pływało
wiola2012 napisał(a):Ja też czekam , bo kusi mnie rejs z Wami
Czyżbym nie zauważyła? Zaczęłaś już pisać nową relację?
zumila napisał(a):Przeczytane
Zabieram się za następną relację
Pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży