Dla mnie najpiękniejszy jest widok z wody na Hvar na Hvarze , z twierdzą nad miastem
Kalibrowanie kompasu zaintrygowało mnie bardzo - rzecz najważniejsza z ważnych , bo wyznaczająca przecież przyszłe kierunki
Pozdrawiam
Piotr
majkik75 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):W sezonie to miasto mnie przeraża...
Dlatego, że jest dużo ludzi? My byliśmy co prawda raz, faktycznie ludziów było, ale nam się Hvar podobał
pozdrawiam, Michał
"piotrf"]Dla mnie najpiękniejszy jest widok z wody na Hvar na Hvarze , z twierdzą nad miastem
Kalibrowanie kompasu zaintrygowało mnie bardzo - rzecz najważniejsza z ważnych , bo wyznaczająca przecież przyszłe kierunki
piotrf napisał(a):To mi pachnie esencją
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Póki co nawet walki o Trofeum Królowej Zofii nie zobaczę , bo wyjazdowo rok się poplątał masakrycznie
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):piotrf napisał(a):To mi pachnie esencją
Pozdrawiam
Piotr
Widzę, że węch Cię nie zawodzi
Taki jacht to moje marzenie I rejs nim dookoła świata Może kiedyś......
michał1234 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):piotrf napisał(a):To mi pachnie esencją
Pozdrawiam
Piotr
Widzę, że węch Cię nie zawodzi
Taki jacht to moje marzenie I rejs nim dookoła świata Może kiedyś......
Cześć. A koszty takiego cudeńka to z rodzaju tych bardzo dużych, ale osiągalnych (np. mieszkanie), czy raczej kosmiczne? Kupuje się używane czy nowe? A kupując używane jak się sprawdza stan techniczny? Gdzie to się wyszukuje? Nie wiem zupełnie, jak działa ta branża. Czyli wieloletnie wynajmowanie regularne jest bez porównania tańszą i rozsądniejszą opcją niż zakup? Pewnie całoroczne „miejsce parkingowe” potrafi wygenerować spore koszty, oraz transport…
Epepa napisał(a):Ale spokojne morze. Nic dziwnego, że Ewie się tak dobrze pływało na SUP-ie. Też bym chętnie powiosłowała w tej zatoce.
Bbee88 napisał(a):Milutko, klimatycznie
Powrót do Nasze relacje z podróży