yskyerka napisał(a):I
Już sama droga z Podobuce do głównej drogi na Orebic zapewnia wrażenia I mój zakręt śmierci Tak go nazywam odkąd mało na zawał nie zeszłam)
Przez tą drogę żona na Peljesac nie chce już jeździć
yskyerka napisał(a)::) Poniekąd Ją rozumiem, sama mam ochotę czasem zasłonić oczy ale nie mogę - prowadzę
Wrócę tam i to z żoną . Musimy jednakże jechać na obóz przygotowawczy na Hvar.
Bocian napisał(a):Wrócę tam i to z żoną . Musimy jednakże jechać na obóz przygotowawczy na Hvar.
To kiedy ponowny ślub? :) Będąc na Hvar koniecznie bujnij się 17to kilometrową drogą szutrową do miasta Hvar... :)........
aniaitomek napisał(a):Chcemy wynajac apartament w tej okolicy jak w temacie dla 2 osob plus dziecko,ale kurcze pisze do wlascicieli apartamentow i nie ma juz niestety miejsc na nasz termin ( 21.07-01.08 ) . Moze ktos z Was ma jakis namiar na wolny , fajny apartament w tym terminie. Moze ja cos pominelam, moze nie znalazlam wlasciwego linka do strony www Pomocy !!!!!
aniaitomek napisał(a):...... A tak nawiasem mowiac, to wcale mnie nie przestraszyliscie tymi kretymi drozkami. Tu - gdzie mieszkamy mamy na codzien takie atrakcje . Tak wiec bulka z maslem
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje