mojekp napisał(a):ma może ktoś jakieś info na kiedy jest planowane oddanie odcinka autostrady Ploce - Ravca?
tego nie wie nikt:-).... ale czekamy z niecierpliwością....
daro2008 napisał(a):Witam.
Czy do Orebić to tą trasą???
W Vrgorac prosto drogą 513 = E65, przez Veliki Prolog - Mali Prolog, dalej trasą 513 = E65 i co ? dalej w kierunku Ploce, czy drogą na google map nie oznaczona numerem, lecz na żółto w kierunku miejscowości Sarić Struga, następnie krzyżówka z Jadranką 8, a dalej to już wiadomo.
Darek
daro2008 napisał(a):Czy nikt nie wybiera się do Orebić w tym roku?..........a mówią, że tam Polaków...........
daro2008 napisał(a):
Czy nikt nie wybiera się do Orebić w tym roku?..........a mówią, że tam Polaków...........
telepol napisał(a):daro2008 napisał(a):
Czy nikt nie wybiera się do Orebić w tym roku?..........a mówią, że tam Polaków...........
wybiera się, wybiera, tylko szczerze mówiąc większość nie patrzy się na numery dróg. Ja na przykład korzystam z maps.google.pl - wyznaczam trasę - drukuję mapki i... w drogę !!!
pozdrawiam
daro2008 napisał(a):telepol napisał(a):daro2008 napisał(a):
wybiera się, wybiera, tylko szczerze mówiąc większość nie patrzy się na numery dróg. Ja na przykład korzystam z maps.google.pl - wyznaczam trasę - drukuję mapki i... w drogę !!!
pozdrawiam
Witam.
Czyli rozumiem, że za Vrgorac jedziesz cały czas trasą E65 przez Veliki Prolog oraz Maly Prolog, następnie nie wjeżdżasz do Ploce tylko przed Ploce w lewo i dalej E65???
Jak już wyżej napisałem jedyna niewiadoma dla mnie to dojazd do Ploce, Goolgle Mapa wyznacza trasę (odcinek) przez drogę nie mającą nawet numeru prowadzącą przez Vina, Umcani, Staśievica.
Natomiast jak patrzę na stronę Hrvatske Autoceste to tam widać ,że autostrda jest już prawie do samego Ploce.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi