Joasiak napisał(a):Witam. Jestem tu nowa. Wybieram się z mężem i córką na Chorwacje. Zastanawiam się na tym jak wygląda przechodzenie kładkami w Plitvickich Jeziorach??? Są one szerokie ?? Czy jest głęboko pod tymi kładkami? Tak na wszelki wypadek warto wiedziec jakby się wpadło:)
Joasiak napisał(a):Witam. Jestem tu nowa. Wybieram się z mężem i córką na Chorwacje. Zastanawiam się na tym jak wygląda przechodzenie kładkami w Plitvickich Jeziorach??? Są one szerokie ?? Czy jest głęboko pod tymi kładkami? Tak na wszelki wypadek warto wiedziec jakby się wpadło:)
Joasiak napisał(a):a jak się nie umie pływac to co?
chudziak napisał(a):Witam, ponieważ 20.08 wybieramy się całą rodzinką do Chorwacji i chcemy w jeden dzień "dociągnąc" w okolicę Plitvic tam przenocowac ,następny dzień spędzic na zwiedzania , znów przenocowac i rano wyruszyc nad morze gdzieś między Trogir a Split .I czy ktoś może mi powiedzieś ile kosztuje wstęp dla 4-osobowej rodziny