Mam 5 miesięczną Yorkę i niestety nie pojedzie w tym roku na wakacje.
Wasz urlop super;) Piękne i pomysłowe zdjecia !! Zachęciliscie mnie i w przyszłym roku mój kochany odkurzacz pojedzie z nami;)
.png)
.png)
.png)
.png)
heca7 napisał(a):Aż się specjalnie zalogowałam po przeczytaniu Pani relacji:) Zobaczyłam na zdjęciu dom,w którym zarezerwowaliśmy ap.
W tym roku zamierzamy pojechać do Igrane właśnie do Państwa sąsiadki z kamiennego domu. Ale nie w tym domku obok tylko w tym,który widać na jednym ze zdjęć z balkonu( ze schodami na piętro z boku). Domek też nas zachwycił, miło wiedzieć, że zdjęcia są prawdziweale niestety rozkład pomieszczeń nam nie pasował(3 dzieci małych). Już oczami duszy widziałam mojego 3,5latka jak stoi na łóżku na piętrze i wychyla się przez balustradę( a potrafi skubaniec). Podobnie drugi, równie piękny domek. Tym sposobem wzięliśmy apartament na piętrze. Czy mogłaby Pani napisać mi coś więcej o sąsiadce i jej domkach(mam z nią tylko kontakt mailowy)? I coś więcej o Igrane( to nasz pierwszy wyjazd do CHr)?
Z góry dziękuję
Muliness napisał(a)::D![]()
dziś znalazłam Waszą relację i jest super!!
Mam 5 miesięczną Yorkę i niestety nie pojedzie w tym roku na wakacje.Najnormalniej w świecie boję się ją zostawić w kwaterze bo jest w stanie zjeść wszystko:) A właścicielowi zapewne to sie nie spodoba.
Wasz urlop super;) Piękne i pomysłowe zdjecia !! Zachęciliscie mnie i w przyszłym roku mój kochany odkurzacz pojedzie z nami;)
Adrian34 napisał(a):Świetna relacja, super fotki
Pozdrawiam
monia85 napisał(a):Także dopiero trafiłam na Twoją relację, bardzo fajna!
Myślę, że po pokazaniu jej mojemu N. nie będzie już miał oporów żeby zabrać w te wakacje naszego 6 miesięcznego yorka do Cro
Jolanda napisał(a):Reniagoj-bardzo fajna relacyjka,Pixi i Dixibardzo dzielne,tyle kilosów wytrzymały,ja też mam dwa psiurki Mikusie i Tosieńke,ale pierwsza ma chorobe lokomocyjną
a druga przepłyneła by całą Chorwację
Podobała mi się twoja wielofunkcyjna spódnica
no i Francuzi,jak to było??wredni-tak
a i życzę wygranej w totka na ten..... domek,super ,sama bym miała ochotę na coś tak pięknego.Pozdrawiam Jola
Viniu napisał(a):Reniagoj relacja kapitalnaWszystko rzucone na raz.. nie trzeba czekać na kolejne odcinki, dużo zdjęć... przemawia do mnie ta forma
I mimo, że sam nie posiadam żadnego zwierzaka, to jestem od urodzenia "psiarzem" "kociarzem" i co tylko się rusza... i zazdroszczę Wam takich fajnych pupilów..Kiedyś też może się doczekam
Tylko cos mi się widzi, że jeśli kiedyś będzie psiak w domu, to będzie "westi"... żonie strasznie się podobają
Ja znowu choruję na beagla
Pozdrav !
Powrót do Nasze relacje z podróży