Flack napisał(a):...
Wracajc to pytania . Czy plitwice to tez wodospady i chodzenie w tlumie miedzy fanymi widokami ?...
dokładnie, szczególnie w sezonie
Flack napisał(a):...
Wracajc to pytania . Czy plitwice to tez wodospady i chodzenie w tlumie miedzy fanymi widokami ?...
Minia_23 napisał(a):a z pieskiem mozna tam pozwiedzac?
Flack napisał(a):A ja przy okazji spytam jak sie maja plitwice do krka ?
meduza napisał(a):Irko, czy możesz mi apisać ile zajęło ci pokonanie opisanej trasy w zamieszczonym opisanej w zamieszczonym linku? bardzo i się ona spodobałą..
Brooklyn napisał(a):No więc po kolei, świeżo po powrocie:
W Plitvickich najlepiej udać się na parking nr 2, bo większy, i ruszyć z tamąd.
el_guapo napisał(a):meduza napisał(a):Czy moglibyscie mi napisać gdzie powinnam się udać w pierwszej kolejności? ten wodospad (wodospady?) są daleko od wejścia?
Polecam trasę z jezior górnych przez rejs stateczkiem po wodospad. Nie polecam natomiast samej wizyty pod wodospadem, bo w sezonie letnim przy sporych upałach i suszach z wodospadu raczej 'cieknie' niż się 'leje' - można sobie wyrobić negatywne zdanie o Plitvach, których klimat wg mnie tworzą właśnie jeziora górne.
kk napisał(a):cena biletu jest uzalezniona od dlugosci trasy,czy jest stala???????????????
i czy w cene biletu jest np wliczony rejs itp??????????/ nie moge nic znalezc na e pytania...
kk napisał(a):Ktora trase by Pan polecal......... jesli mam caly dzien? i ktorym wejsciem?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne