Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PLITVICE - raj w którym już byłem

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dtp3
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dtp3 » 27.08.2007 21:56

Witam - nie będę się rozpisywał o urokach Jezior Plitwickich , bo nie potrafię wyrazić słowami tego co tam zobaczyłem. Myślę, że lepiej przekażę swoje odczucia tymi fotografiami - http://www.dtp3.photo-gallery.com.pl/galeria.php?kategoria=13&album=10&start=0.

Zapraszam do oceniania i komentowania zdjęć. Więcej zdjęć z wyjazdu do Chorwacji - http://www.dtp3.photo-gallery.com.pl/albumy.php?kategoria=13.

Pozdrawiam wszystkich miłośników tego kraju - ja po pierwszym z nim spotkaniu, już jestem jednym z Was.
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 29.08.2007 12:43

Ja bylem po raz pierwszy, moje spojrzenie na Plitwice...

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
dtp3
Podróżnik
podoba się

Nieprzeczytany postnapisał(a) dtp3 » 29.08.2007 13:20

Blacha - extra fotografie - gratulacje.
Czekamy więc na innych fotografujących jeziorka ;)
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 27.10.2007 11:03

Plitvice posjetilo 900.000 gostiju

Nacionalni park Plitvička jezera od početka godine do početka listopada posjetilo je više od 900.000 gostiju, pa je tako premašen ukupan broj posjeta Plitvicama tijekom cijele prošle godine.
Među posjetiteljima ove je godine najviše bilo Nijemaca, Francuza, Nizozemaca i Japanaca, a domaći gosti su na šestom mjestu po broju ostvarenih noćenja, doznaje se od glasnogovornice Nacionalnog parka Vlatke Ružić.

Turistički radnici Nacionalnog parka Plitvička jezera dobar posjet očekuju i do kraja godine. Već je najavljeno održavanje više stručnih skupova, a u Plitvicama spremno dočekuju i zimski dio sezone i u zimskom centru Mukinje uređene su vučnice i staze za skijanje i sanjkanje.
bosc
Croentuzjasta
moje wspomnienia

Nieprzeczytany postnapisał(a) bosc » 10.02.2008 04:45

też nie będę się rozpisywał na temat piękna Plitvic - oto kilka informacji i linki do stron i galerii zdjęć:
http://www.bosc.republika.pl/plitvice.html

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone