czekor68 napisał(a):Kontaktowałem się już z włascicielem Koranu niestety w tym okresie kiedy my się wybieramy mają już obsadzone rezerwacje
zoohha napisał(a):Śliczna relacja.
Dla nas miłe wspomnienie z Trpanj, a jeszcze milsze przypomnienie znajomych widoków z tarasów domu Zdenki i Braco. Bylismy tam 3 razy ( dolny apartament ) . Wracamy w tym roku, na tydzień.
bobemce napisał(a):Fajnie się z Wami podróżowało. Zostawiam ślad po sobie i tylko dodam, że ostatni fragment relacji, dotyczący drogi powrotnej, sprawił, że poczułem się dokładnie tak, jakbym sam wracał z wakacji. Najgorszy moment każdego wyjazdu, brrrr... Na szczęście w tym roku 17 dni w Cro, pierwszy raz jadę na tak długo, może mniej będzie żal wracać. Albo zostaniemy na stałe
pzdr
Alek70 napisał(a):........... do Mostaru obiecałem sobie wrócić, bo aż wstyd się przyznać nie byliśmy przy Starym Moście więcej chodziliśmy po mieście patrząc na blizny po wojnie.............
jago napisał(a):Alek70 napisał(a):........... do Mostaru obiecałem sobie wrócić, bo aż wstyd się przyznać nie byliśmy przy Starym Moście więcej chodziliśmy po mieście patrząc na blizny po wojnie.............
No wiesz co - być w Mostarze i nie przejść się po Starym Moście Musisz to koniecznie nadrobić
Powrót do Nasze relacje z podróży